Combok végleges fogyasztása zsírfagyasztással akár 2 tenyérnyi területen a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonjaiban 2.990 Ft helyett csak 1.200 Ft előlegértért! Több kupont vehetsz!

67%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
9 000 Ft
3 000 Ft
1 200 Ft
1 800 Ft
Az ajánlat él!
 • Látványos eredmény
 • Hatásos kezelés
 • Eltűnő zsírréteg
 • Szexi alak, formás test
 • Feszes, fiatalos bőr
 • Profi, hozzá értő szakemberek
 • Luxus szalonban
 • 1 főnek zsírfagyasztás combon, 2 tenyérnyi területen
 • Kuponoddal kell bejelentkezned a telefonon szolgáltatónál, nyomtasd ki és vidd magaddal.
 • A kupon 2021.11.28-ig érvényes.

Ha a combok összeérnek, az nemcsak esztétikai okokból lehet zavaró, de a dörzsölődés kellemetlenséget, fájdalmat is okoz, így sokan kimondottan erről a területről szeretnének fogyni.

 

Nem beszélünk mellé: el kell tüntetni! Hiába kezded el a diétát, hiába futsz vagy úszol, a combokon lévő felesleget a legnehezebb eltüntetni, pláne az otthoni módszerekkel. Most egy olyan módszert ajánlunk, ami a hollywoodi sztárok körében is elterjedt: a zsírfagyasztást!  

 

A professzionális kozmetika és a plasztikai sebészet nem véletlenül töri a fejét újabb és újabb módszereken, hiszen a legtöbben a legkisebb erőfeszítés nélkül szeretnének fogyni és formásodni. Felgyorsult a világunk, nincs időnk semmire. Kapkodjuk a tablettákat, gyorstalpaló tanfolyamokon veszünk részt, ezek után a testünk is megérdemli, hogy villámtempóban tehessük rendbe!

 

 

 

A zsírfagyasztás, más néven kripolízis most nagyon népszerű alakformáló, zsíreltüntető eljárás, amivel most te is megszabadulhatsz a comb környéki feleslegtől!

 

A zsírfagyasztásos eljárás alapja az, hogy a zsírsejtek magasabb hőmérsékleten pusztulnak el a hűtés során, így a mellette lévő szövetek károsodása nélkül lehet őket legyilkolni. A kripolízis során sokkolják a hideggel a mélyen a bőr alatt lévő fehérzsír-szöveteket. A fagyasztás során helyi gyulladás jön létre, melynek során a zsírsejtek lebomlanak.

 

Ez a folyamat a kezelés után még hónapokig folytatódik, magyarán a fogyás sokáig tart. A fagyasztás során a zsírsejtekből ugyan elhal pár, de a gyulladásos folyamatnak köszönhető a súlyvesztés.

 

Egy alkalom, és olyan combjaid lesznek, hogy ezt a hollywoodi sztárok is meg fogják irigyelni! Irány a Luxury Beauty szalon, majd a strand és a kifutó!

 

EzDeJó! S most 1.200 Ft előlegértért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 főnek 1 alkalom zsírfagyasztás comb területen

 

 2 tenyérnyi terület  választható, TÖBB KUPONT IS VEHETSZ! 

 

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Luxury Body Care & Nails Szépségszalon

 

weboldal

 

 • LUXURY BEAUTY: 1144. Kerepesi út 32. (a Stadionoknál, bejárat az Utász utca felől). *  tel.: 06 70 600 60 79

Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-09-27

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.