Tű nélküli mezoterápiás arckezelés, ránctalanító-feszesítő hatóanyaggal, arcmasszázzsal 24.990 Ft helyett most 3.000 Ft-ért, most 1.200 Ft előleggel!

88%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
24 990 Ft
3 000 Ft
1 200 Ft
1 800 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Nincs szike
 • Nincs fájdalom
 • Kellemes érzés
 • Bőrfiatalítás
 • Megújulás
 • Felfrissülés
 • Ránctalanítás
 • Látványos eredmény
 • 1 alkalom tű nélküi mezoterápiás arckezelés hatóanyagokkal és masszázzsal.
 • Kuponoddal kell bejelentkezned a szolgáltatónál. 
 • A kupon 2021.09.05-ig érvényes

Manapság egyre többet hallani, olvasni a mezoterápiáról. 

 

Ez a szépségiparban néhány éve teret nyert eljárás hatékonyságával és látványos eredményeivel méltán vívta ki a neki járó tiszteletet. A tű nélküli mezoterápia alkalmazásával a bőr kisimult, hosszú ideig hidratált és tónusos lesz. Intenzív feszesítő hatást érhető el a fáradt, petyhüdt, vízhiányos bőr ápolásában. Az eljárás teljesen fájdalommentes és veszélytelen. A mezoterápiás bőrfiatalítás ideális megoldás mindazoknak, akik fáradt bőrüket szeretnék felfrissíteni, vagy azoknak is, akik észlelik bőrükön a korai öregedés jeleit, és hatásos kezelést keresnek a kezdődő ráncok ellen.

 

A legtöbb bőrtípusra alkalmazható általános regenerálásra, de kúraszerű használatával kozmetikai hibák is orvosolhatóak. 

 

Látványos eredmény érhető el vele pattanásos bőrök kezelésében, mivel tisztítja és beszűkíti a pórusokat. Halványítja a napérzékenység miatt kialakult foltokat. Javít a rozaceás, azaz a hajszálér tágulatos bőr állapotán, mert javítja a vérkeringést. A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, amely fájdalommentesen, tűszúrások nélkül rádiófrekvenciával juttatja be, a mindenki számára megfelelő hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és a zsírsejtekbe. A kezelés során a sejtmembrán csatornák megnyílásával közvetlenül a problémás területbe juttatják a hatóanyagkoktélt.  

 

Higgyétek el, hogy ez a kezelési technika mélyen a szövetekben hat, és hosszantartó eredményt produkál. 

 

 

 

Ráadásul többféle szérum közül választhattok! Az örök fiatalság titkát évezredek óta kutatja az emberiség több-kevesebb sikerrel. A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, amely fájdalommentesen, tűszúrások nélkül rádiófrekvenciával juttatja be, a mindenki számára megfelelő hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe és a zsírsejtekbe. 

 

Az eredmény már az első kezelés után látszik!

 

EzDeJó! S most 1.200 Ft előleggel a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma: 

1 alkalom tű nélküi mezoterápiás arckezelés hatóanyagokkal és masszázzsal 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-07-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.