Hajhullás, foltos hajhullás, diffúz hajhullás belső okainak feltárása és frekvencia terápia, most 9.990 Ft-ért csak 3.995 Ft előleggel!

50%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
19 990 Ft
9 990 Ft
3 995 Ft
5 995 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Hajanalitikai teljes feltárás
  • A problémák korai felismerése
  • 200 szoros mikrokamerás vizsgálat
  • A legmodernebb eszközzel
  • Kényelmes és fájdalommentes
  • Teljesen biztonságos
  • Értékelés és elemzés
  • Teljes hajanalitika a legmodernebb 3D NLS rendszerrel, 200 szoros mikrokamerás vizsgálattal, 2 alkalmas frekvencia terápiával.
  • A kezelésre telefonon tudsz bejelentkezni
  • A kupon 2021.08.29-ig érvényes.

 

A hullás, mint természeti folyamat, teljesen megszokott dolog. Nyáron hullócsillagok, ősszel falevelek, télen hó. De ha ez a hajkoronával történik, az már korántsem olyan szívet melengető látvány.

 

 

Mégis sokan küzdenek ezzel a visszafordíthatatlannak tűnő problémával, és ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg te sem vagy kivétel.

De a haj rossz egészségi állapotát nem csak a hajhullás, hanem a túlzott zsírosodás és korpásodás is jelzi. Együtt élni ezekkel a tünetekkel nem egyszerű, sokszor az ember, ha tehetné, nyáron is sapkában járna, vagy egyenesen elbújna.

 

 

A probléma oka lehet kiegyensúlyozatlan étrend, aminosav, enzimhiány, anyagcserezavar, stressz, vitamin vagy ásványi anyagok hiánya, gyulladás vagy góc valamelyik szervben, kórokozók (baktérium, parazita, gomba),nehézfém jelenléte, hormonális rendezetlenség, étel érzékenységről, bélflóra állapotáról stb.

Amikor kiderülnek ezek az eltérések, megkezdődhet a helyreállító kezelés. A külsőleg és belsőleg javasolt készítmények segítenek a hajhullás a foltos hajhullás és a diffúz hajhullás kezelésében.

 

Komplex, személyre szabott kezelés alkalmazásával biztosabb lehet a javulás.

 

A belső kezelés segít a normál élettani rendet visszaállításában. A külső kezelésre javasolt növényi hatóanyagú őssejtfokozó készítmények segítenek a fejbőr és a hajhagymák őssejtjeit újra tökéletes működésre hangolni.

 

 

Vizsgáltasd meg magad a legmodernebb a Magnetspace 3D NLS rendszerrel fájdalommentesen, derüljön ki, hogy mi áll a panaszaid hátterében!

 

A fájdalommentes felmérés 200 szoros mikrokamerás vizsgálattal. Az 3D NLS rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert világszerte. Az NLS diagnosztika segítségével hasznos információkat lehet nyerni a szervezet működési állapotáról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről.

 

A problémás területeket további tesztelés alá vetik és prognosztizálják a folyamatokat. Megmutatható, hogy változtatások nélkül százalékos arányban, romlásra, vagy javulásra lehet-e számítani.

 

A panaszok okának feltárása után egyénre szabott kezelési tervet írásban ad a Hajvarázs Hajanalitika Studió hajanalitikus szakembere.

FONTOS!   2 nappal a vizsgálat előtt már ne mosson hajat!

 

 

 

EzDeJó! Most csak 3.995 Ft előleggel a tiéd lehet!

 

 

A kupon tartalma:

 

Teljes hajanalitikai szűrés a legmodernebb 3D NLS rendszerrel, 200 szoros mikrokamerás vizsgálattal 2 alkalmas frekvencia terápiával.

A sejtszintű állapotfelmérés kb. 1.5 óra

 

Ellenjavallat: Pacemaker, Inzulinadagoló pumpa, Epilepszia

 

 

A Magnetspace 3D NLS elemzés egy alternatív módszer, ami nem helyettesíti az orvosi diagnózist és nem váltja ki a hagyományos gyógyszeres kezelést!!

Fizikai közérzetjavító szolgáltatásként működik!

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Szolgáltató:

Révész Éva Reflexológus-hajanalitikus

1114 Budapest Bartók Béla út 93

+36-70-671-6565

weboldal


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-07-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.