Koronavírus ANTITEST VIZSGÁLAT, vércukor és koleszterin vizsgálattal a Budai Magánorvosi Centrumban, 2015. év Év Magánrendelőjében most 11.000 Ft-ért, csak 1.100 Ft előleggel!ANTITEST VIZSGÁLAT, vércukor és koleszterin vizsgálattal a Budai Magánor

12%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
12 500 Ft
11 000 Ft
1 100 Ft
9 900 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Díjnyertes orvosi központ!

  • Koronavírus ANTITEST VIZSGÁLAT
  • Professzionális körülmények

  • Elismert szakemberek

  • Könnyen megközelíthető orvosi centrum
  • Bejelentkezés e-mailen vagy telefonon.

  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a vizsgálatra.

  • 1 fő részére Koronavírus ANTITEST VIZSGÁLAT

  • A kupon 2021.08.21-ig érvényes.

Felhívjuk figyelmüket, hogy azon Pácienseink jelentkezését vájuk a teszt elvégzésére, akiknek repülés, orvosi beavatkozás, vizsgálat, vagy fogászati vizsglathoz szükséges a teszt elvégzése.

 

A teszt elvégzését követően egy igazolást állítunk ki eredményéről, hogy azt a szükséges vizsgálathoz magával tudja vinni.

Kérjük csak abban azesetben jelentkezzen, ha Ön tünetmentes. Amennyiben lázas, vagy felsőlégúti tüneteket mutató betegsége van, értesítse háziorvosát.

Az IgM/IgG koronavírus tesztek a szervezetbe került vírusra adott immunválaszt mutatják ki (immunglobulinokat). Egy korai IgM és egy későbbi IgG immunválaszt mérnek egyszerre. A mintát ujjbegyből nyert vércseppből veszik, az eredmény 15-25 perc alatt megvan kiértékeléssel együtt.

 

 

 

A teszt által muttott eredmények jelentése:

Negatív esetben a páciens nem fertőzött, vagy a fertőzés óta nem telt még el 5 nap.
IgM pozitivitás a fertőzés kb. 5-21 napja között mutatható ki, ebben az esetben a páciens jelenleg nagy valószínűséggel fertőző.
IgG tiszta pozitív, általában 28 nap után várható, a páciens nagy valószínűséggel már tartós immunitással bíró, korábban a betegségen átesett fertőzött. Jelenleg ez a páciens már nem fertőző.
Kombinált pozitív (IgM, IgG is) kb. 14-28 nap között várható, nagy valószínűséggel fertőzött személy, aki még fertőző lehet.

Vércukor:
A cukorbetegség "szűrhető és mérhető": akkor áll fenn, ha az éhgyomri vércukorérték két különböző alkalommal laboros meghatározási módszerrel mérve 7,0 mmol/l vagy magasabb, és/vagy a cukorterheléses vizsgálat során (melynek során éhgyomorra cukoroldatos vizet kell inni, ezután mérik meg a vércukorszintet) a 120 perccel később mért vércukor érték 11,1 mmol/l vagy magasabb. Ha az éhgyomorra mért vércukor 6,1-6,9 között van, az emelkedett éhomi vércukorértéket (IFG) jelent, ha a cukorterhelés során a 120 perces érték 7,8-11,1 mmol/l között van, az csökkent cukortolerancia (IGT), amely nevezhető a diabétesz "előszobájának" is. Ez utóbbi kettő nem egyenlő a cukorbetegséggel, ám ha nem figyelünk oda, akkor könnyen cukorbetegséghez vezethetnek.
Akkor beszélünk magas koleszterinszintről, amikor már túl sok a koleszterin a vérben (hypercholesterinaemia) és az elkezd lerakódni az erek falában. A magas koleszterinszint felelős leginkább a gyors érelmeszesedésért.

A vér magas koleszterinszintjét számos tényező kiválthatja:
- táplálékkal történő túlzott bevitel
- különböző megbetegedések (pl.: cukorbetegség, pajzsmirigy betegség)
- egyes gyógyszerek
Az egészséges emberi szervezetben a koleszterin felépítése és kiürülése a szervezetből egyensúlyban van, a koleszterin nem rakódik le az érfalban. Bizonyos veleszületett vagy szerzett hibák (dislipidaemia) esetében zavarok léphetnek fel a felépítésben, illetve a kiürülésben, ilyenkor észlelhető a koleszterinszint megnövekedése a vérben.

 

EzDeJó! S most 1.100 Ft előleggel a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

 

1 fő részére Koronavírus ANTITEST VIZSGÁLAT IgM/IgG gyorsteszt (régen volt-e akkut fertőzés, illetve átesett-e rajta az illető (vénás, kapilláris vérvizsgálat)

 

A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

 

A kezelést 24 órával az időpont előtt lehet lemondani.

Más kedvezménnyel nem összevonható.

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Budai Magánorvosi Centrum

weboldal

 

+36 1 794-3980

 

info@budaimaganrendelo.hu

1117 Budapest,

Fehérvári út 82.

(bejárat a Bánát utca felől)


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-07-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.