Állandó feszültség, szorongás, stressz ? Szabadulj meg tőlük professzionális KINEZIOLÓGIAI KEZELÉSSEL és stresszoldással elismert szakembernél a III. kerületben! csak 5.990 Ft-ért!

50%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
12 000 Ft
5 990 Ft
50%
6 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Problémák feltárása

  • Bajok megszüntetése

  • Hatásos módszer

  • Feszültséglevezetés

  • Elismert, profi szakember

  • 1 főnek kb. 90 perces kineziológiai kezelés

  • Kuponoddal telefonon kell bejelentkezned a szolgáltatónál

  • A kupon 2021.08.20-ig érvényes.

     

 

Alvászavar?

Szorongások, félelmek?

Tanulási nehézségek?

 

Sokfélék vagyunk, sokféle gonddal küzdünk nap mint nap. Problémáink sokszor mélyebben gyökereznek, mint gondolnánk. Ám csüggedni nem kell, ugyanis egy szakértő kineziológus képes ezeket feltárni és feloldani! A kineziológia az önbizalom, az öngyógyítás és az önfejlesztés lehetőségét adja a kezedbe.

 

Ismerd meg a kineziológiai kezelést!

 

Minden megélt trauma, fájdalom vagy félelem hatására blokkok keletkezhetnek energiarendszerünkben, aminek következtében kibillenhetünk egyensúlyi helyzetünkből. Ezt az egyensúlyi állapotot segít a kineziológus szakember újra megtalálni.

Minden embernek vannak olyan tünetei, melyek időről időre újra előjönnek, vagy súlyosabb esetben folyamatosan érzi azokat. Mindig ugyanazokat a köröket futja, szenved tőle, pedig tudja, hogy másként kellene viselni/viselkedni. Lehetséges, hogy ismerjük, miből kéne kilépni, de ez egyedül nem megy, hiszen nem látjuk magunkat kívülről. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, de nem tudja pontosan, hogy ennek mi lehet az oka, és változtatni szeretne, akkor is érdemes felkeresnie egy kineziológust.

 

Ha feltárta a probléma kiindulópontját

 

Minden negatív érzelemnek megvan a pozitív párja, így a jelenben újra átélt emlékek egy oldási technikával átalakíthatók pozitívvá és lebonthatók azok az energiai gátak és tudati minták, melyek akadályozzák az életet. Abban az esetben azonban, ha az egyén teljesen elutasító, ragaszkodik a problémáihoz, és nem tesz meg semmit annak érdekében, hogy változzon valami, akkor a kineziológus nem tud segíteni.

 

Kiknek ajánljuk?

 

Ez a kezelés Nagyné Berényi Ildikónál segítséget nyújthat mindazoknak, akik le szeretnék venni álarcukat, le szeretnék vetkőzni gátlásaikat és meg akarják valósítani álmaikat. Segítséget nyújt abban, hogy elengedjük régóta dédelgetett félelmeinket, gátlásainkat és hogy végre egy teljesebb, boldogabb életet élhessünk.

 

Egy kiadós beszélgetés igazi szakemberrel, ami megváltoztathatja az életedet!

 

EzDeJó! S most csak 5.990 Ft-ért a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 főnek kb. 90 perces kineziológiai kezelés

Felnőttek és gyerekek egyaránt igénybe vehetik a kupont.

1 fő max. 1 kupont használhat fel

 

A TEK kineziológia  nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, nem egészségügyi és nem pszichológiai szolgáltatás, művelése nem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe!

 

 

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Nagyné Berényi Ildikó

kineziológus tanácsadó

 

www.lelkekgyogyasza.hu

 

+36 70 618 2877

 

1035 Budapest,

Kerék utca 80.


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-08-01

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.