Felső szemhéjplasztika mindkét szemhéjon, elismert plasztikai sebésztől, a Praxis Plasztikai Sebészeten 210.000 Ft helyett 170.000 Ft, most 17.000 Ft előleggel.

19%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
210 000 Ft
170 000 Ft
17 000 Ft
153 000 Ft
Az ajánlat él!
 • Gyors beavatkozás

 • Helyi érzéstelenítés

 • Fájdalommentes plasztika

 • Pár napos gyógyulás

 • Látványos változás

 • Életre szóló fiatalodás

 • Esztétikus javulás

 • Professzionális rendelőben

 • 1 főnek Felső szemhéjplasztikai műtét.
 • Kuponod sorszámával 1 hónapon belül kell konzultációra időpontot kérni, a műtéti beavatkozás azonban később is elvégezhető
 • A kupon 2021.05.08-ig érvényes.

 

A világ legbosszantóbb és legelkeserítőbb dolgainak egyike, amikor valamiben tehetetlenek vagyunk. Mikor nem tudunk mit kezdeni egy rossz helyzettel, legfeljebb csak nézni és szenvedni tőle.

 

A szép és fiatalos külső elmúlása éppen ilyen jelenség. Mert amíg mondjuk az ősz hajszálakon némi hajfesték segíthet, más területeken sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Különösen kritikus a szem környéki rész, ezen belül is a szemhéj. Amikor ugyanis a bőr rostjai elveszítik rugalmasságukat, akkor felső szemhéj megereszkedik, tehát elkezd lógni, ez pedig magával vonzza azt, hogy a szemrés beszűkül, az arc pedig fáradtabbnak tűnik.

 

Nézz csak meg egy 10-15 évvel ezelőtt készült fényképet magadról. Azt fogod észrevenni, hogy az egyik leginkább látványos változás a szemrés és a szemöldökvonal táján ment végbe. Úgy tűnhet, végleg leáldozott az ifjúságodnak, hiszen ezt a fajta esztétikai problémát már nem lehet krémekkel vagy pakolásokkal eredményesen kezelni.

 

De nem kell lemondanod a reményről, mert most itt az esély, hogy egy professzionális színvonalú, helyi érzéstelenítésben is elvégezhető szemhéjplasztika műtéttel helyrehozasd ezt a csorbát.

 

 

Ennek során a felső szemhéjad bőre alá helyi érzéstelenítőt fecskendeznek. Miután a szemhéj kisimul, lehetőség nyílik a belső szemzugból kifelé futó metszésvonalak mentén a bőr- és zsírfelesleg eltávolítására. A műtéti területet hajszál vékony fonallal zárják, ezután pedig néhány órára bent kell maradnod megfigyelés céljából.

 

Fontos tudnod, hogy a beavatkozást követően szemduzzanat és véraláfutás alakulhat ki, így amíg ezek el nem múlnak (kb. 10 napig) ajánlott napszemüveget viselned.

 

De ami még ennél is fontosabb, hogy valóban lenyűgöző végeredményre számíthatsz. Ismét fiatalos lesz a tekinteted, hála annak, hogy a szemkörnyék nyitottabbá válik, és a szemeid nagyobbnak tűnnek. A lógó szemhéj hiánya miatt egyszerűbbé válik a sminkelés, sőt, kisebb mértékben még a látásod is javulhat.

 

 

Mindezt az ország kiváló rendelőjében is megkaphatod, ráadásul egy magas szakértelemmel bíró ismert és elismert plasztikai sebész szakorvos Dr. Jánky György lesz az, aki igazi mestermunkát fog végezni rajtad.

 

Ha valahol, hát itt tényleg szembetűnő változásban lesz részed!

 

EzDeJó! S most csak 17.000 Ft előleggel a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

 

1 alkalom felső szemhéjplasztika helyi érzéstelenítéssel.

 

Beavatkozás időtartama 1 óra.

 

A műtétet követően szemduzzanat és véraláfutás kialakulhat, napszemüveg viselése ajánlott.

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Praxis Plasztikai Sebészeti Magánrendelő

 

 

weboldal

+36 20 934 8778

+36 1 365 8633

1114 Budapest,

Bartók Béla u.1. 3. em.

 

(Gellért Szálloda mellett)


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-03-06

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.