Évekig tartós SZŐRTELENÍTÉS HÓNALJ ÉS TELJES INTIM TERÜLETEN a legmodernebb EsteticLine Duo E-light és SHR kombinált géppel 8.000 Ft helyett csak 5.990 Ft-ért az Allee-nál!

25%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
8 000 Ft
5 990 Ft
25%
2 010 Ft
Az ajánlat él!
  • Hosszan tartó teljes testes szőrtelenség
  • Legmodernebb kombinált szőrtelenítő gép
  • Fájdalommentes módszer
  • Barna bőrön és szőke szőrökön is alkalmazható
  • Könnyen megközelíthető, profi szalon
  • 1 főnek 1 alkalom szőrtelenítés a legújabb EsteticLine Duo E-light és SHR szőrtelenítő géppel hónalj és teljes intim területen
  • Előzetesen telefonon kell bejelentkezni.
  • A kupon 2022.03.28-ig érvényes (eddig kell az első alkalomra bejelentkezned)

Szőrtelenítés.

 

Ha nem is mindennapos, de hetente többször végezzük a lábakon, hónaljon és az intim területeken is. Aki rendszeresen szőrteleníti a testét, az tudja,  hogy se a borotválás, se a gyantázás nem jelent tartós megoldást. Újra és újra megismétlendő eljárás mindkettő, ráadásul fájdalmas, időtrabló és nem is tökéletes megoldások.

 

Az évekig tartós gépi szőrtelenítés egy olyan hónapokig tartó folyamat, amit érdemes ősszel elkezdeni. Tehát itt az idő! Vágj bele, ha te sem szeretnél többet a napi szőrtelenítéssel bajlódni!

 

Ismerd meg az egyik legjobb és igazán tartós szőrtelenítési módszert, amivel most az egész testedről eltüntetik a nemkívánatos szőröket! Íme a legmodernebb, Magyarországon még ritkaságnak számító EsteticLine Duo E-light és SHR Szőrtelenítés!

 

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól. Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti.

 

Mi is az az E-light technológia?

 

Az E-Light technológia (IPL+ RF) két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energiaszint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a hagyományos IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített.

 

Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint a korábbi technológiával felszerelt szőrtelenítő gépek!

 

Nincsenek mikrosérülések, nincs szőrbenövés, nem kell másnaponta, hetente vagy havonta megcsinálni illetve megcsináltatni az egészet, nem leszünk "borostásak", és nem kell kivárnunk, hogy eléggé megnőjön a szőrünk ahhoz, hogy érdemes legyen gyantáztatni. Költséghatékonyabb is az SHR szőrtelenítés, mint bármely más megoldás, de főleg sokkal kényelmesebb!

 

A tested megérdemli, hogy maximális gyengédséggel bánj vele és nagyon vigyázz rá!

 

EzDeJó! S most csak 5.990 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

 

1 alkalom szőrtelenítés a legújabb EsteticLine Duo E-light és SHR szőrtelenítő géppel teljes lábakon és teljes intim területen

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


 

Szépségmegálló

weboldal

facebook

1117 Budapest

Karinthy Frigyes út 7.

+36 20/227-7153


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2022-01-20

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.