Különleges ORVOS-ESZTÉTIKAI injekciós MD GUNA kollagén biolifting arc-nyak-dekoltázs ránctalanítás 15.000 Ft-ért most csak 5.250 Ft előleggel!

40%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
25 000 Ft
15 000 Ft
5 250 Ft
9 750 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Orvos-esztétikai injekciós eljárás
 • Orvos ill. egészségügyi dolgozó végzi
 • Színtiszta kollagén hatóanyagos kezelés
 • Azonnali hatás
 • Látványos eredmény
 • Bőrfiatalítás
 • Feszesítés
 • Ránctalanítás
 • 1 alkalom arc-nyak-dekoltázs ránctalantás injekciós MD GUA kollagén biolifting kezeléssel.
 • A szalonba előzetesen telefonon be kell jelentkezni kuponod birtokában.
 • A kupon 2022.02.27-ig érvényes.

A Milánói Kutatási Központ és a velük kutatást végző Egyetem létrehozott egy olyan termékcsaládot az MD GUNA-t, mely új megoldást jelent a fiatalodás és ránctalanítás területén!

 

Ismerd meg ezt a forradalmian új módszert, amivel most az arcod, a nyakad és a dekoltázsod is látványos fiatalodáson fog átmenni egyetlen alkalom alatt! Nem kell félned, ez nem plasztika, nem műtét, csupán néhány apró tűszúrás, amivel bejuttatják a különleges hatóanyagot a bőrödbe, a ráncaid pedig azonnal látványosan megszűnnek! A kezeléseket szakképzett orvos, illetve olyan kozmetikus végzi, aki 25 éve műtősnőként dolgozik, és emellett képezte át magát kozmetikussá.

 

 

A Guna biolifting kollagén terápia egy kollagén stimuláción alapouló orvos-esztétikai eljárás. A hatóanyag kollagént és növényi kivonatokat tartalmaz melyek speciálisan fokozzák a kötőszöveti ún. fibroblaszt sejtek aktivitását, ezzel elősegítve a szervezet saját kollagénrost termelését, a bőr élettani regenerációs folyamatait. Az újonnan képződő, szabályos, párhuzamos kollagén rostok biztosítják a bőrt feszesítő, ráncokat kisimító, megereszkedett bőrrészleteket megemelő ún. biolifting hatást.

 

A Guna biolifting terápia ugyanakkor optimalizálja a kötőszöveti sejtek anyagcseréjét és vízkötő képességét, ezzel tovább feszesíti, ránctalanítja a bőrt, fokozva annak tónusát, mivel az említett fibroblaszt sejtek felelősek a szervezet saját hyaluronsav termeléséért. A Guna biolifting kezelés hatására a hialuronsavat a fibroblasztok fokozott mennyiségben választják ki a sejtek közötti térbe, ahol az a rendelkezésre álló szabad vízet megköti és így térfogata megnő. Ezzel emeli ki a bőrt. Mindehhez azonban a Guna biolifting terápia mellé bőségesen kell folyadékot fogyasztani, hogy legyen szabad, más életműködésekhez nem szükséges folyadék mennyiség.

 

Az oldatok kollagént valamint természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak!

 

Előnyei:

- Természetes hatóanyag,

- Mellékhatások nélküli hatékonyságot befolyásoló szer,

- Az emberi szervezet aktivizálásával javítja a helyreállítást,

- A szabad gyök védőgátjaként hat,

- Semmilyen esetben nem okoz allergiás reakciót,

- Ellensúlyozza a kötőszövet élettani öregedését.

 

Az MDA-GUNA egy olyan orvos-esztétikai terápia hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, a ráncok kisimulnak, és a kezelt területek visszanyerik eredeti, fiatalos vonásaikat!

 

A bőrfiatalító, bőrfeszesítő eljárások palettáján az MD GUNA az egyik legújabb eljárás, most ezt Te is megismerheted és átélheted a Nimfa Sziget Szépségcentrumban!

 

EzDeJó! S most csak 5.250 Ft előleggel a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 alkalom arc-nyak-dekoltázs ránctalantás injekciós MD GUA kollagén biolifting kezeléssel

A biolofting során hetente egyszer kell bejuttatni a páciens bőrébe a színtiszta kollagént tartalmazó ampullákat. Minden kezelés során többfajta ampullát párosítanak, azaz minimum 2-3 ampullát adnak be. A végleges és hosszan tartó eredményhez 6 kezelést javasolnak, heti rendszerességgel, de hangsúlyozzuk, hogy már 1 kezelés is látványos! Ha a kúra mellett döntesz, akkor jó hírünk van: most több kupont is vehetsz!

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Páskom Beauty Kozmetika

weboldal

1157 Budapest

Páskom Park 32. fsz.


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2022-01-20

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.