Beutaló nélküli vizsgálat: 64 allergén anyagra + immunrendszer + candida kiértékeléssel, életmód tanácsadással 27.990 Ft helyett csak 4.990 Ft-ért!

82%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
27 990 Ft
4 990 Ft
82%
23 000 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Allergia vizsgálat
  • 64 anyagra
  • Candida-vizsgálat
  • Immunrendszer-elemzés
  • Fájdalommentes módszer
  • Kiértékelés, tanácsadás
  • 1 alkalom Allergia vizsgálat 64 anyagra + immunrendszer vizsgálat + candida vizsgálat kiértékeléssel és életmód tanácsadással. EAV géppel.
  • Kuponoddal kell bejelentkezned a szolgáltatónál. 
  • A kupon 2022.0.28-ig érvényes.

Emésztési problémád van?

Néha viszket a bőröd?

Tüsszögsz, folyik az orrod?

A szemed sokszor pirosodik?

 

Ne kísérletezz diétákkal, krémekkel, mert egy rosszul megválasztott terápia akár káros is lehet! Nem megoldás az sem, hogy a tüneteket megpróbálod elnyomni fájdalomcsillapítókkal és egyéb gyógyszerekkel. Első és legfontosabb teendő a kivizsgálás!

 

Ebben segít a Medklinik, ahol a fájdalommentes dr. Voll-féle EAV géppel térképezik fel a testedet és derítik ki annak problémáját!

 

Ez az alternatív vizsgálati módszer képet ad az eltéréséről, paraziták, vírusok, baktériumok, kórokozók terheltségéről, gócokról, anyagcserezavarról, érzékenységről, allergiákról, hiányokról, hormonális egyensúlytalanságról. 64 anyag allergén reakciót tár fel, de a vizsgálat során a panaszod tényleges okát, azaz a toxint és/vagy fertőzési gócot is feltárják a Medklinik szakemberei.

 

A módszerrel kimutatható a laktóz-, glutén-, étel- és pollenallergia is, sőt, kiderülhet akár, hogy a macskaszőrre vagy allergiás!

 

Fontos, hogy megtudd, melyik élelmiszer okozza a panaszaidat és hogy allergia vagy intolerancia áll-e a háttérben. Bár a tünetek hasonlóak lehetnek, két teljesen eltérő folyamatról van szó. Az ételallergia egy túlzott immunreakció, amelyet valamilyen allergén anyag elfogyasztása vált ki. Az adott élelmiszert vagy összetevőt a szervezet károsnak ítéli meg és védekezni kezd ellene. Ezzel szemben az ételintolerancia nem egy immunreakciót takar, hanem egyéb – többségében emésztőrendszeri – probléma áll a hátterében.

 

Íme, a megoldás az állandó panaszaidra, végre megtudhatod, mire vagy allergiás!

 

EzDeJó! S most 4.990 Ft-ért a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma: 

1 alkalom Allergia vizsgálat 64 anyagra + immunrendszer vizsgálat + candida vizsgálat kiértékeléssel és életmód tanácsadással. EAV géppel.

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Medklinik

06 70 353 6192

weboldal

 

1134 Budapest, 

Dózsa György út 150.

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek 10:00-17:00

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2022-01-20

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.