Műtét nélküli plasztika Plazma Pennel szemhéj-szemkörnyék területén , garanciával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonjaiban csak 5.500 Ft-ért most csak 2.200 Ft előleggel!

78%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
25 000 Ft
5 500 Ft
2 200 Ft
3 300 Ft
Az ajánlat él!
 • Plasztikai hatású kezelés
 • Műtét nélkül
 • Szemhéj, szemkörnyék
 • Garancia!
 • Jelentős változás egy alkalom alatt is
 • Nőknek, férfiaknak is
 • Profi szalonban, profi szakemberekkel
 • 1 főnek 1 fő Műtét nélküli plasztika szemhéj-szemkörnyék területén garanciával
 • Kuponoddal kell bejelentkezned a telefonon szolgáltatónál, nyomtasd ki és vidd magaddal.
 • A kupon 2022.02.15-ig érvényes.

Lógó szemhéj?

Ráncok, barázdák?

Szemkörnyéki ráncok?

 

Sajnos az öregedés első jelei az arcon, azon belül is a szemeken, a szemkörnyéken jelennek meg. Megereszkedik a vékony, érzékeny bőr, láthatóvá válnak a szarkalábak, a ráncok, a barázdák, a nehezen megközelíthetőség miatt pedig ezeket máshogy nem lehet eltüntetni, mint plasztikai műtéttel.

 

 

Szerencsére most már nem kell kés alá feküdnöd, ugyanis Magyarországra, a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonba is elérkezett az innovatív jdonság , a kés nélküli plasztikai átalakító eszköz, a Plazma Pen!

 

A Plazma Pen egy Hollywoodban elterjedt, új professzionális eljárás a kozmetikai kezelésekben, amivel akár kihagyhatjuk a plasztikai műtéteket. Ezzel az egyedülálló technológiával azonnal akár egyetlen kezelés után látványosan feszes lesz a szemhéjon a bőr!

 

 

 

A Plazma Pen kinyitja a tekintetet!

 

A plazma az egy ionizált gáz, ami ionokból és elektronokból áll. Az elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a bőr felszínt. A kisülésekkel, amit a kezelés alatt a bőr felületén ejtenek valójában a fibroblastokat stimulálják, serkentjük a kollagén és elasztin termelését, a kötőszöveti és a bőrsejtek szaporodnak, látványosan feszül a bőr és rugalmasabb lesz. A teljes gyógyulás után a bőr feszesebb lesz, a megereszkedett részek akár az első kezelés után kifeszülnek, azaz 1 alkalom után is jelentős változás látható!

 

Ne hagyd, hogy az idő kereke nyomot hagyjon az arcodon, feszesítsd egyetlen kezeléssel a szemhéjadat és tüntesd el a ráncokat a Plazma Pennel!

 

EzDeJó! Most 2.200 Ft előlegért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

Műtét nélküli plasztika szemhéj-szemkörnyék területén garanciával.

 

A kezelés menete:

Letisztított, lefertőtlenített bőrfelületet egy fájdalomcsillapító krémmel bekenjük. A megfelelő hatóidő (20 p) után kontakt gélt viszünk fel a bőrfelületre.

Megtörténik a kezelés, a kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, a végén egy fertőtlenítés és egy gyulladáscsökkentő és 50 faktoros fényvédő krém kerül a bőrre.

 

A pörkök kb. 5-7 nap múlva heg nélkül leválnak, a kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata ellenjavalt, fényvédelem szükséges!

 

Kezelés után:

A kezelés után bőrpír, duzzanat, kipirulás és fájdalom jelentkezhet a kezelt területen. Ez személyenként változó lehet. Ezek csak átmeneti enyhe fájdalmak, ami rövid időn belül elmúlik. A száraz sebgyógyulás előnyös. A seb 5-8 nap után leesik. Kérjük, ne kaparja, mert különben elfertőzhet és hegesedéshez is vezethet.

 

Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás,

Aktív gyulladás a kezelni kívánt területen,

Bőrelváltozások,

Epilepszia és autoimmun betegségek,

Keloidra hegesedésre való hajlam,

Diabetes rossz sebgyógyulás,

Véralvadásgátlók vagy vérhígító szedése,

Lidokain érzékenység

 

Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést!A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.

 

 

 

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Luxury Body Care & Nails Szépségszalon

 

weboldal

 

 • LUXURY BEAUTY: 1144. Kerepesi út 32. (a Stadionoknál, bejárat az Utász utca felől). *  tel.: 06 70 600 60 79
 • LUXURY CLINIC: 1147. Pillangó utca 12. * tel.: 06 70 600 60 79

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-12-03

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.