InfraSlimX korszakalkotó extra gyors alakformáló és zsírégető tréning 10 alkalommal, hármas hatással a BetterBody Alakformáló Központban most 41.990 Ft-ért, csak 16.800 Ft előleggel!

30%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
59 990 Ft
41 990 Ft
16 800 Ft
25 190 Ft
Az ajánlat él!
  • Hármas hatás
  • Komplex program
  • 340 négyzetméteres szalon
  • Könnyű megközelíthetőség
  • Expressz súlycsökkenés
  • Centikben mérhető eredmény
  • 1 főnek 10 alkalmas InfraSlimX teljes test feszesítő és fogyasztó program.
  • Kuponoddal telefonon előzetesen be kell jelentkezned.
  • A kupon 2022.02.07-ig érvényes. (Eddig kell az első alkalomra bejelentkezned.)

Ha már nem bírod tovább a megerőltető koplalást, vagy minden porcikád fáj az intenzív tornától, - akkor próbáld ki az InfraSlimX alakformáló edzést.

A BetterBody Alakformáló Központban elhozták neked a kellemes zsírégetést és alakformálás korszakalkotó technikáját.

Az InfraSlimX technológiája rendkívül komplex és szerteágazó, egyetlen edzés alatt számtalan különböző jótékony hatást gyakorol a szervezetre.

Alapja az, hogy lehetővé teszi, hogy egyszerre használd ki a nagy hatásfokú kardió edzés és az infravörös sugárzás keltette hőenergia előnyeit. Hogyan? Az InfraShape Horizontal-hoz hasonlóan itt is egy fekvő helyzetű kerékpározás történik, tehát egy rendkívül kíméletes mozgási formáról van szó.

 

A mélyre hatoló infrasugarak erejének köszönhetően tágulnak az erek, megélénkül a keringés, így a testmozgás révén keletkezett sejtanyagcsere melléktermékei és a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből, és a zsírbontás is azonnal megkezdődik. A különböző kiegészítő eljárások támogatják az infravörös sugárzást és még inkább segítik ezeknek az élettani folyamatoknak a felgyorsulását.

 

 

Hármas hatás:

1. Vákuummasszázs: a vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát.

2.Vörösfény terápia: a speciális tartományban sugárzó vörös fény, azaz kollagén terápia hozzájárul az előbbi hatáshoz, hiszen a kollagén termelés beindításával szintén a bőrszövet rugalmasságát javítja. Az infra és a vörös fény kombinációja kíméletessé teszi az ízületek számára is a mozgást, garantálja azok átmelegedését, az esetleges lerakódások távozását.

3.Oxigén terápia: ez a funkció teljesen egyedülálllóvá teszi az InfraSlimet a fitness eszközök között, hiszen a hatékonyságot tényleg a maximumra emeli. Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik. Rendkívüli jelentősége, hogy ha önmagában infravörös sugárzást alkalmaz egy berendezés, a felfokozott sejtanyagcsere révén kialakuló megnövekedett oxigénigényt a környezeti levegő nem tudja kielégíteni, ezért oxigénhiányos állapot léphet fel, ami számos kellemetlen tünetet okozhat. Az InfraSlimX-nek köszönhetően azonban kiküszöbölhetők az edzés közben fellépő oxigénhiány kellemetlen tünetei, úgymint szédülés, kifulladás, izomgörcs vagy a későbbi izomláz.

 

Formáld az alakod, méregteleníts, válj meg a narancsbőrtől, miközben fekvő helyzetben kerékpározol, esetleg zenét hallgatsz, kedvenc filmedet nézed!

 

EzDeJó! S most 16.800 Ft előleggel a Tiéd lehet!

 

 

Kupon tartalma:

 

10 alkalmas InfraSlimX alakformáló teljes test feszesítő és fogyasztó program alkalmanként 50 percben.

 

 

A kezelések teljes testen történnek.

Elnézést kérünk az uraktól, de a szalon csak hölgy vendégeket fogad. Köszönjük megértésüket!

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


BetterBody Alakformáló Központ

1053 Budapest, Vámház krt. 8. kapucsengő:110 az udvarban.

weboldal

+36-20-371-99-94

H-P :7:00-19:00

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-12-03

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.