Tökéletes megoldás: Bio anti-aging arckezeléssel és hidroabrázióval az arcbőr öregedésének megállítására csak 5.990 Ft-ért most 2.395 Ft előleggel!

68%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
18 800 Ft
5 990 Ft
2 395 Ft
3 595 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Komplett regenerálódás
  • Megtisztult, feltöltődött bőr
  • Érett bőrre kiemelten ajánlott
  • Látványos megtisztulás
  • 1 alkalom Bio anti-aging arckezelés, masszázzsal és bio bőrtápláló feltöltéssel.
  • Kuponoddal kell bejelentkezned a szolgáltatónál.
  • A kupon 2022.01.30-ig érvényes

 

Az öregedés első jeleit az arcbőrön figyelheted meg, sajnos itt látszik meg először az évek múlása. Az első jelek nem is nagyon szembetűnőek, és akár az életmódnak is tulajdoníthatod őket, de jó, ha odafigyelsz és időben lépsz.


Most nem krémeket és nem is plasztikai sebészetet ajánlunk, hanem a  Green-Gold Day Spa legújabb, leghatékonyabb eljárását, ami a bőröregedést visszafordítja: a bio hatóanyagos anti-aging arckezelést!


Speciális kozmetikumot használnak a kezelés során, bőrbarát, aktív hatóanyagok a termékekben.Természetes, koncentrált E-vitamin tartalom, mélyrétegi hatás, melyet a plantoszóma garantál (természetes eredetű szállító anyag).Folyadékkristály emulzió (késleltetett és hosszan tartó hatás).Parabén-, SLS-, GMO-mentes készítmények, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikont, mesterséges színező-és illatanyagot, állati eredetű alapanyagokat.


A Natúrys professzionális arc-és testkezelő termékek bio minősítettek, nem okoznak allergiát. Eredményesen és biztonságosan alkalmazhatók még a legérzékenyebb bőrön is. A könnyebb formulának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe képes hatolni, akár gépi kezelés nélkül is.

 

 

 

A kezelés kúra jellegű használata felerősíti a kezelés hatását és tartósabbá teszi, de egy fontos esemény előtt már 1 alkalommal is nagy segítség lehet. Két különböző programot használnak a kezelés során, első lépésként fokozzák az anyagcsere folyamatokat, majd relax arc-nyak és dekoltázsmasszázzsal a bőr mélyére juttatják a hatóanyagot.

Ha szeretnéd elkerülni, hogy az apró ráncok idő előtt jelentkezzenek, akkor az anti-aging kezelés lesz a leggyorsabb megoldás.


Érett bőrre kiemelten ajánlott a kezelés!


Ha készen állsz a fiatalodásra, már csak egy kattintanod kell!

 

EzDeJó! S most csak 2.395 Ft előlegért a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 alkalom Bio anti-aging arckezelés, masszázzsal és bio bőrtápláló feltöltéssel.

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


 

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest, Haller utca 30.

+36 20 326-2594

weboldal


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-12-03

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.