Világújdonság Magyarországon: legújabb Serenity MED 3D 11 soros HIFU géppel végzett RÁNCFELTÖLTÉS TELJES ARCON 110.000 Ft helyett csak 48.490 Ft-ért!

56%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
110 000 Ft
48 490 Ft
56%
61 510 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Legújabb 11 soros 3D HIFU technológia
 • Harmadik generációs gép
 • Orvosi precizitás
 • Látványos ránctalanító kezelés
 • Fiatalodás azonnal és hosszú távon
 • Könnyen megközelíthető szalonban
 • 1 alkalom Serenity MED 3D 11 soros HIFU géppel végzett ránctalanítás teljes arc területén.
 • A kupon 2020.12.22-ig érvényes.
 • A szalonba előzetesen telefonon be kell jelentkezni.

„Harmincon túl az arc

elszabadul.

A rossz, a jó kiütközik

Javíthatatlanul.”

Ezt írta Székely Magda az ismert versében. A költőket nem véletlenül foglalkoztatta és ihlette meg az arc, ezt ugyanis sosem takarjuk: látszik télen-nyáron, megmutatja az érzelmeinket, de ugyanúgy az idő múlását is őrzi. Születésünktől kezdve folyamatosan öregszik, megjelennek a ráncok, szarkalábak, amiket minden áron el akarunk tüntetni. Krémek, maszkok, pakolások, sőt, akár kés alá is képesek vagyunk feküdni, hogy a fiatalságunkat visszanyerjük. A kozmetikaipar pedig folyamatosan azon dolgozik, hogy fájdalommentes, hatékony és tartós eljárásokat dolgozzon ki az öregedés jeleinek lassítására.

Bemutatunk egy forradalmian új eljárást, amivel azonnal eltűnnek a ráncaid: bőröd megfiatalodik, kisimul, a hatás pedig garantált. Ez a legújabb Serenity MED 3D 11 soros HIFU géppel végzett kezelés, ami Magyarországon már a Szépségmegállóban is elérhető!

Miben új, jobb a legújabb Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelés a hagyományos HIFU kezeléseknél?

Röviden az előnyök:

 • Rövidebb kezelési idő.
 • Pontosabb kezelés.
 • Magasabb hatásfok.

Hosszabban az előnyök:

 • A több soros, szoftvervezérelt kezelőfejjel automatizálták a kezelővonalak egyenletes elosztását a bőrfelületen, így elkerülhető az egyenetlen kezelési eredmény.
 • A szoftvervezérelt mechanizmusnak köszönhetően sokkal pontosabb a kezelés és maximális a hatékonyság.
 • A professzionális kezelőfejjel végzett kezelésnél a kollagénrostok egyenletesen regenerálódnak a bőrszövet mélyen fekvő rétegében, így a kezelt bőr szerkezete is egyenletes, mindenhol egyformán feszessé válik. 
 • A 11 soros soros kezelőfej nagyobb felületet képes lefedni egy kezelés alkalmával, mint az egysoros elődje.

 

A Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelés azért forradalmi, mert az energia a bőr felső rétegeink épen hagyásával áthatol, le egészen a superficial muscular aponeurotic system, vagyis a SMAS rétegig. Ezt a réteget eddig csak hagyományos invazív műtéttel lehetett elérni. A műtét jelentős gyógyulási idővel és anyagi ráfordítással jár. Összehasonlítva a műtéti megoldást a 3D HIFU kezeléssel, a műtét árának töredékéért gyógyulási idő nélkül szépülhetsz igen látványos eredményekkel.

Akár már egyetlen kezeléssel elérhető a kívánt eredmény!

A kezelésnek van azonnali és hosszú távú hatása. A rövid távú hatás szinte azonnal jelentkezik, a hosszú távú pedig fokozatosan alakul ki, ahogy a bőr mélyebb rétegeinek megújulása és a kollagén termelés beindulása fokozódik, ezért kb. 3 hónap múlva látható a végleges lifting hatás. 

- Non-invazív kezelés: nincs tű, nincs szúrás!

- Nincs gyógyulási idő, nem sérül a bőr legfelső rétege!

- Szemmel látható eredmények azonnal!

- Nincs vágás, nincs seb!

- Természetes kollagén-indukció!

A Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelés jelentős fiatalodást eredményez, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, hanem természetes és tartós. A gép kezelőfejében számítógép vezérelte szkenner van, ami egyszerre 11 soron kezeli a bőrt szemben a hagyományos 1 soros gépekkel. Szabályozott, pontos és precíz kezelést tesz lehetővé jelentősen rövidebb idő alatt. A kezelés paramétereit mindig személyre szabottan igazítják a Szépségmegálló szakemberei a vendég igényeihez, törekednek arra, hogy az egyénileg elérhető eredményeket mihamarabb elérjék. 

Ha nem szeretnél kés alá feküdni: a 3D 11 soros HIFU feszesítő és lifting kezelés ideális alternatív megoldást kínálhat a számodra, hogy harmincon túl is fiatalos legyél!

EzDeJó! S most csak 48.490 Ft-ért a Tiéd lehet!

A kupon tartalma:

1 alkalom legújabb Serenity MED 3D 11 soros HIFU géppel végzett ránctalanítás teljes arc területén

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Szépségmegálló

 

www.szepsegmegallo.com

1117 Budapest

Karinthy Frigyes út 7.

+36 20/227-7153


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-09-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.