Legyen bomba alakod! BodyArt HIFU FENÉK és COMB FESZESÍTŐ és FOGYASZTÓ kezelés 80.000 Ft helyett csak 35.490 Ft-ért!

56%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
80 000 Ft
35 490 Ft
56%
44 510 Ft
Az ajánlat él!
 • Feszes, kerek popsi
 • Vékony combok
 • Eltűnő zsírréteg
 • Látványos átalakulás
 • Különleges HIFU testkezelő géppel
 • Könnyen megközelíthető szalonban!
 • 1 alkalom BodyArt test HIFU fogyasztó és feszesítő kezelés combokon és fenéken.
 • Bejelentkezés előzetesen telefonon, a kinyomtatott kupont vidd magaddal a szalonba.
 • A kupon 2021. 02.01-ig érvényes.

Feszes fenékre és combokra vágysz?

 

Ehhez nem kell dörzsölgetned semmilyen csodalámpát, vagy alávetned magad valamilyen durva és fájdalmas kezelésnek. Biztos te is tudod, hogy a popsi és a comb formálása még profi személyi edző segítségével sem egyszerű feladat, és biztos, hogy súlyos hónapokig fog tartani. Vannak kőkemény gyakorlatok, amelyek segítik ezt a kívánt állapotot elérni, és van valami, amely kíméletes, már-már pihentető, és mégis hatásos. Ez pedig nem más, mint a BodyArt HIFU kezelés!

 

Profi kozmetikai módszer a kerek fenék és feszes comb elérésére!

 

 

A BodyArt HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a combodon lévő bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek, így új sejtek képződnek, majd beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelnek, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a hetekig is eltartó regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

 

A nők számára a has, illetve a derék után a fenék és a comb a második legkényesebb pont, ha alakformálásról van szó, de most tartós hatást garantál a Szépségmegálló egy alkalom és kb 2 óra alatt is!

 

A BodyArt kezelés egy végleges, non-invazív alakformáló eljárás, a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája műtét, bemetszés, szúrás és altatás nélkül. Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak, azaz könnyedén és gyorsan szeretnének megszabadulni a combon és fenéken lévő felesleges zsírtól!

 

A HIFU testkezelés előnyei a következők:

- Non-invazív, azaz műtétmentes megoldás, látványos és hosszan tartó eredménnyel.

- Zsírszövet vastagság- és méret-csökkenés egyszerre.

- Szelektív, biztonságos technológia, kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő.

- A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes mechanizmusain keresztül megy végbe.

- Egyetlen kezelés után nem csak mérhető és látványos, de tartós körfogat-csökkenés várható.

- 20-70 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszan tartó eredményeket tapasztalnak.

- Mivel a kezelés fájdalommentes, nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra.

 

Ez egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszíts tested körvonalából, onnan fogyj le és ott feszesedj, ahonnan és ahol igazán nehéz, a fenekedről és a combodról!EzDeJó! S most csak 35.490 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 alkalom BodyArt test HIFU kezelés fenék és comb 2x10x20cm területen.

 

A kezelés kb. 2 órás.

A kezelés pontos menete:

 • A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be.
 • A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 60-70 °C-ra melegíti fel a mélyen fekvő szöveteket. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting hatás.
 • A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik.
 • Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható.

Részletek, működési elv:

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével, a plasztikávhoz hasonló eredményt képes elérni.

 

Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét.

 

A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja azt.

A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.

HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang), egyedül álló módon szállítja a fókuszált  ultrahang energiát,  a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.

 

Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Szépségmegálló

 

www.szepsegmegallo.com

1117 Budapest

Karinthy Frigyes út 7.

+36 20/227-7153


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-11-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.