Kényelmes, gépi, vadiúj testfeszesítő és fogyasztó Thermage II testkezelés választható testtájon 25.000 Ft helyett csak 5.990 Ft-ért a XIII. kerületben!

76%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
25 000 Ft
5 990 Ft
76%
19 010 Ft
Az ajánlat él!
  • Testfeszesítés

  • Fogyasztás

  • Több híresség is ezt a módszert választotta.

  • Vendégszerető, kedves és profi szakember.

  • Elismerten hatákony kezelés megfizethető áron!
  • 1 alkalom Thermage II gépi testkezelés választható testrészen

  • A kuponod érvényes: 2021.01.13-ig.

  • A kezelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

  • Akár 2 kupont is vehetsz

 

 Képzelj el egy tablettát, amit csak bekapsz, és a testedből eltűnik a felesleges zsír!

Ugye, milyen jó lenne? Nem kellene izzadni az edzőteremben, sóvárogni a pizzéria előtt, számolgatni a kilókat és irigykedve nézni azokat, akik nyáron falatnyi bikiniben járnak és még jól is áll nekik.

Ilyen csodapirulával ugyan nem szolgálhatunk, de bemutatunk egy olyan kezelést, ami már egy alkalom után elindítja testedben a változás folyamatait, fogyasztja, feszesíti testedet.

A Thermage™ teljes mértékben non-invazív eljárás. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció. A Thermage II géppel végzett kezelés a bőr meglévő kollagén állományát feszíti meg valamint stimulálja a kollagéntermelést. A hatás ezért részben azonnali és látható, részben elhúzódó és folyamatos a kezelést követő hatodik hónapig.

Bármi is legyen a problémád – narancsbőr, csíkos has szülést követően, megereszkedett bőr, vastag combok, pufi térd – a Thermage gép verhetetlen eredménnyel dolgozik, a hatás pedig már első alkalommal érezhető!

A Thermage II egy biztonságos, fájdalommentes és klinikailag ellenőrzött módszer, ami plasztikai hatékonyságra képes, de műtét nélkül. A titok nyitja a kapacitív rádiófrekvenciás technológia, mely által a bőröd mélyebb rétegeiben lévő kollagénrostok is elérhetővé válnak. Ezek összehúzásával és megfeszítésével, továbbá a kollagéntermelés aktivizálásával azonnal látványos bőrmegújító folyamat indul be. Ez megmutatkozik például a halványodó ráncokban, a csökkenő narancsbőrben, valamint a tartását és tónusát vesztett bőr rugalmassá és egészségessé tételében.

Ezzel a speciális géppel egészen nagy területeket is lehet kezelni, így például a hasadon, a derekadon, a combodon vagy a fenekeden lévő bőrt is kisimíthatod. Már egyetlen alkalom is elég a szemmel látható eredményekhez.

Válaszd a kiváló hatásfokkal bíró Thermage II kezelést azon a testtájadon, ami a legproblémásabb és meglátod, jobban fogod érezni magadat a bőrödben!

 

Ráadásul most csak 5.990 Ft-ért a tiéd lehet!

 

 

Kuponod tartalma:

1 alkalom Thermage testkezelés választható testrészen.

 

A kezelés 40 perces.

Választható testtájak:

- teljes has, és derék terület,

- felkarok,

- combok,

- fenék,

- térd.

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Horváth Eszter

kozmetikus szakember

Facebook

1134 Budapest, Gidófalvy Lajos utca 17. fsz.

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-10-25

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.