2in1! Lapos has és feszes felkarok BodyArt HIFU HAS és FELKAR FOGYASZTÓ és FESZESÍTŐ kombinált kezeléssel 85.000 Ft helyett csak 29.990 Ft-ért!

65%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
85 000 Ft
29 990 Ft
65%
55 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Lapos has
 • Feszes felkarok
 • Eltűnő zsírréteg
 • Különleges BodyArt HIFU technológia
 • Könnyen megközelíthető, profi szalonban!
 • 1 alkalom BodyArt test HIFU kezelés hason és felkarokon.
 • A kupon 2019. október 29-ig érvényes
 • Bejelentkezés telefonon, a kinyomtatott kupont vidd magaddal a szalonba.

A hasi hízás egyfelől egészségtelenebb mint a fenék magasságban szaporodó kilók, másfelől nehezebb sporttal megszabadulni tőle.

Ha lapos hasat szeretnél, de sehogyan sem sikerül, segítünk!

 

Amikor a hason felesleg halmozódik fel, sokunknál előfordul, hogy a felkarok is megvastagondnak, megereszkednek, veszítenek feszességükből.

 

Most ezt a két problémás területet egyszerre hozhatod újra formába a kozmetikai ipar mai legmodernebb BodyArt HIFU kezelésével.

 

 

Professzionális módszer a hasi zsír és a lógós felkarok ellen a BodyArt HIFU kezelés.

 

A BodyArt HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a hasi bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek, így új sejtek képződnek, majd beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelnek, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a hetekig is eltartó regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

 

 HIFU felkar kezelés

Tartós hatás!

A BodyArt kezelés egy végleges, non-invazív alakformáló eljárás, a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája műtét, bemetszés, szúrás és altatás nélkül. Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak, azaz könnyedén és gyorsan szeretnének megszabadulni az úszógumitól!

HIFU felkar kezelés

A HIFU testkezelés előnyei a következők:

 • Non-invazív, azaz műtétmentes megoldás, látványos és hosszan tartó eredménnyel.
 • Zsírszövet vastagság- és testméret-csökkenés egyszerre.
 • Szelektív, biztonságos technológia, kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő.
 • A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes mechanizmusain keresztül megy végbe.
 • Egyetlen kezelés után nem csak mérhető és látványos, de tartós körfogat-csökkenés várható.
 • 20-70 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszan tartó eredményeket tapasztalnak.
 • Mivel a kezelés fájdalommentes, nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra.Ha neked is problémát okoznek a felhalmozódott hasi zsír és a vaskos felkarok, akkor próbáld ki most akciósan a Body Art HIFU kezelést a Szépségmegállóban!

 

EzDeJó! S most csak 29.990 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 alkalom BodyArt test HIFU kezelés hason és felkarokon.

A kezelés kb. 2 órás.

 

A kezelés pontos menete:

 • A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be.
 • A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 60-70 °C-ra melegíti fel a mélyen fekvő szöveteket. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting hatás.
 • A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik.
 • Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható.

Részletek, működési elv:

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével, a plasztikávhoz hasonló eredményt képes elérni.

 

Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét.

 

A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat.

 

A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.

 

HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang), egyedül álló módon szállítja a fókuszált  ultrahang energiát,  a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.

 

Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Szépségmegálló

 

www.szepsegmegallo.com

1117 Budapest

Karinthy Frigyes út 7.

+36 20/227-7153


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-01-22

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.