NAGY TÚLSÚLY ELTÜNTETŐ KEZELÉSCSOMAG: 50(!) gépi kezelés kombinációja 120.000 Ft helyett csak 49.990 Ft! Egy kezelés csak 1.000 Forint!

58%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
120 000 Ft
49 990 Ft
58%
70 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Látványos fogyás nagy túlsúly esetén is
 • 50 kezeléses bérlet
 • Thermolight
 • Zsírfagyasztás
 • Presszóterápia
 • EMS izomstimuláció
 • Kavitációs UH
 • Belvárosi szalon
 • Profi szakemberek
 • 1 főnek kombinált 50 kezeléses bérlet a nagy túlsúly eltüntetése érdekében.
 • Előzetesen telefonon kell bejelentkezni
 • A kupon 2019. július 14-ig érvényes (eddig kell az 1. alkalomra bejelentkezned)

Túlsúly.

Sokaknak átok még az egy kiló plusz is, de most azokhoz szólunk, akiknek valóban látványos felesleg van a testén. Ennek oka lehet bármi, a lényeg, hogy ott vannak azok a plusz kilók, amikkel egyszerűen nem tud mit tenni az ember. Az edzés, diéta sem segít, kés alá pedig félelmetes és sok millió forint feküdni.

 

A Kontúr Központ most kifejezetten a nagy túlsúllyal rendelkezőknek állított össze egy 50 (!) kezeléses csomagot, ami azt jelenti, hogy rövid idő alatt látványos átalakuláson mehetsz keresztül és fájdalommentes módszerekkel eltűnnek a plusz kilóid!

 

Joggal jön a kérdés: ha eltűnik a zsír, mi lesz a lóg bőrrel? A szalon profi szakemberei úgy állították össze az öt különböző kezelésből álló, összesen 10 alkalmas kezelést, hogy a leghatékonyabban tűnjön el a zsír és méreganyag a szervezetedből, ezzel egyidőben pedig a folyamatos bőrfeszesítésről is gondoskodnak. Eltűnik a súlyfelesleg, az évek alatt lerakódott zsír, a bőröd pedig feszesedni fog!

 

Néhány szóban a kezelésekről:

A Thermolight gép modern kezelőfejének köszönhetően a problémás területeken a lézer a bőrön át hatol be a zsírrétegekig, és stimulálása hatására a zsírsejtek membránjai áteresztővé válnak. Ennek köszönhetően a zsírsejtekből a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol szabadon tud távozni. Így azok mérete látványosan csökken!

 

A zsírfagyasztás egy olyan, beavatkozást nem igénylő eljárás, ahol a speciális kezelőfejek a megcélzott zsírsejteket hűtéssel bontják le. Tehát a zsírsejtjeid lényegében „fagyhalálon” mennek keresztül, így az anyagcseréd már gond nélkül és véglegesen ki tudja vezetni őket a testedből. Vagyis nulla az esélye annak, hogy valaha visszarakódjanak, ezáltal jojó-effektustól sem kell félned. A zsírfagyasztás a környező szövetekre nem, csakis a zsírdepókra hat – de azokra nagyon. Egyetlen alkalommal 26%-os zsírszövet-csökkenés érhető el, tehát az eredmény azonnal látványos lesz.

 A presszoterápia olyan mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer, mely serkenti a vérkeringést (mind a vénást, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a szervezetben felgyülemlett méreganyagok távozását.

Hasznos a visszerek és nyirokpangás megelőzésében, támogatást nyújt a cellulit és túlsúly kezelésében. Javítja a gyenge perifériás keringést. Tökéletes kiegészítője egyéb alakformáló kezeléseknek, mivel segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Nagy mértékben növeli a fogyás eredményességét, jó hatással van az egész szervezetre.

 A nyomásterápia alatt EMS, azaz elektrostimuláció is segít a hatékony fogyásban.

A testedre kerülő különböző tappancsok az emberi izommozgással összhangban működnek. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot, feszesíti a bőrt és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

 

 

A kavitációs ultrahangos zsírbontás során nagyteljesítményű fókuszált ultrahang hullámok hatolnak be a bőrréteg alá. Apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva ezzel a zsírcellákat! A folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

 

 

A Thermolight, a zsírfagyasztás, a presszóterápia, az EMS izomstimuláció és a kavitációs ultrahang együttes hatása brutális, hatékony és látványos fogyást eredményez. Szabadulj meg az évek alatt felszedett plusz kilóktól és centiktől!

 

EzDeJó! S most csak 49.990 Ft-ért a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 főnek kombinált 50 kezeléses bérlet a nagy túlsúly eltüntetése érdekében. Alkalmanként 40-50 perc.

 

Tartalom:

10 Thermolight kezelés,

10 zsírfagyasztás 1 kezelőfejjel,

10 presszoterápia kezelés,

10 EMS izomstimuláció,

10 kavitációs ultrahang kezelés

 

A kezelések kombinációját és időbeosztását a szalonban fogjátok személyre szabottan megbeszélni a testkezelő szakemberekkel.

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Kontúr Face & Body Szalon

 

 

www.konturalakformalas.hu

 

+36 30 716 5443

 

1074 Budapest,

Hársfa utca 10/B

(a Blahához közel)

 

 

 

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-08-05

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.