Gyors fogyás 3 alkalmas ultrahangos, kavitációs zsírbontással választható testtájakon 8.970 Ft helyett csak 4.500 Ft-ért!

50%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
8 970 Ft
4 500 Ft
50%
4 470 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Látványos, mérhető fogyás
 • Narancsbőr-eltüntetés
 • Zsírcsökkenés
 • Bőrfeszesedés
 • 3 alkalom akár 3 testtáj
 • Eredeti, professzionális készülék
 • Belvárosi szalon
 • Profi szakemberek
 • 1 főnek 3 alkalom Ultrahangos zsírbontás, eredeti kavitációs ultrahanggal
 • Előzetesen telefonon kell bejelentkezni.
 • A kupon 2019. június 30-ig érvényes (eddig kell az 1. alkalomra bejelentkezned).
 • Több kupont is vehetsz!

Voltál már úgy, hogy diéta vagy sport hatására pont arról a testrészedről nem fogytál, ami miatt az egész szenvedést elkezdted?

 

Ha igen, akkor mindenképp érdemes felkeresned a Kontúr Face & Body Szalont! Ha nem akarsz plasztikai műtétet végeztetni, szenvedésmentesen és célzottan kívánsz karcsúsodni és fogyni, akkor most a legjobb segítséget találtad meg, az eredeti kavitációs ultrahangos zsírbontást!

 

Gyors, látványos, hatékony fogyás percek alatt!

 

 

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is „leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott makacs zsírfeleslegből. A Kontúr Face & Body Szalonban 3 alkalommal az általad problémásnak ítélt testtájadat vagy testtájaidat fogják kezelni, hiszen most te döntheted el, hogy honnan tűnjön el a felesleges zsír.

 

Ez a már sokat bizonyított és a szépségiparban kedvelt ultrahangos kavitációs kezelés maximális biztonsággal alkalmazható, és a következő előnyökkel jár:

 • nincsenek szövődmények, mellékhatások minden bőrtípusra használható,
 • lebontja a felesleges, nehezen lebontható zsírszöveteket,
 • eltávolítja a cellulitot,
 • fájdalommentes eljárás,
 • csökken a visszahízás esélye a kezelt területeken.

 

 

A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal, itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül!

 

 

Nos? Kipróbálod az eredeti, kavitációs ultrahangot az alakod tökéletesítéséhez?

 

EzDeJó! S most csak 4.500 Ft-ért a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

1 főnek 3 alkalom Ultrahangos zsírbontás, eredeti kavitációs ultrahanggal.

Alkalmanként 1 választható testtájat kezelnek.

 

 

Mi is az a kavitációs ultrahangos zsírbontás?

 

A hallható hang frekvenciatartománya 16Hz-16 kHz között van, a kisebb frekvenciát infra-, a nagyobbat ultrahangnak nevezzük.

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A Kontúr Face & Body szalonban használt kavitációs zsírbontó készülék által kibocsájtott ultrahang hullám mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat.

Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.

A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszantartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Emlékeztess a lejárat előtt!


Kontúr Face & Body Szalon

 

 

www.konturalakformalas.hu

 

+36 30 716 5443

 

1074 Budapest,

Hársfa utca 10/B

(a Blahához közel)

 

 

 

 

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-02-17

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.