Azonnali tökéletes hatás:kollagén hatóanyagos arcfiatalítás 16.990 Ft helyett mindössze 5.990 Ft-ért, most csak 2.395 Ft előleggel!

65%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
16 990 Ft
5 990 Ft
2 395 Ft
3 595 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Exkluzív kezelés
 • Bőrfitalítás
 • Öregedés gátlás
 • Ránctalanítás
 • Tartós hatás
 • 1 főnek Indukciós kollagén hatóanyagos arcfiatalítás
 • Kuponoddal kell bejelentkezned a szolgáltatónál. 
 • A kupon 2020.03.05-ig érvényes

Ne csüggedj: van lehetőséged a öregedését lassítani!

 

Ma már számos orvos-esztétikai és kozmetikai kezelés nyújthat segítséget, ha valaki fiatalos, sima és feszes bőrt szeretne. De mi az, ami biztos segítséget nyújthat és a hatása már évezredek óta bizonyított?

 

Indukciós kollagénes  arcfiatalítás!

 

A Dermapen egyedülálló automatizált mikrotűző rendszer, amely függőlegesen átszúrja a bőrt 13 rozsdamentes acél tűvel, hogy természetesen stimulálja a kollagént és az elasztint, minimális epidermális károsodással és maximális lefedettséggel, ellentétben a kézi injekciókkal és más hasonló módszerekkel. Ez a módszer nagyban javítja a fiatalító eredményeket, és sokkal biztonságosabb az ügyfelek számára, mivel kevesebb epidermális károsodást eredményeznek, szemben a dermahengerekkel.

 A Dermapen eldobható tippet használ minden ügyfél számára; ez a módszer sokkal kevésbé fájdalmas, ha összehasonlítjuk a hagyományos bőrgörgőkkel és az injekciókkal, és most a PRP-vel.

Ezenkívül a Dermapen vibráló funkciója növeli a kezelés hatékonyságát azáltal, hogy fokozza a termékek felszívódását, például aktív kollagént, őssejteket és vitaminokat, amelyeket a kezelés során a bőrre alkalmaznak, miközben csökkenti a fájdalmat és a kellemetlenséget. A Dermapen biztonságosan kombinálható ultraterápiás, Ematrix, IPL és kémiai héjakkal.

 

 

 

A Dermapen frakcionált mikrotűző rendszer páratlan kollagénfiatalítást biztosít a tűk fokozatos átszúrása révén az epidermiszbe és a dermiszbe. A bőrnek ez a kicsi mikro sérülése ösztönzi a test veleszületett képességét a károsodott bőr újbóli növekedésére, fiatalítására és helyreállítására a kollagénfiatalítás természetes fiziológiáján keresztül. 

A Dermapen ellenőrzött pontossága lehetővé teszi a kollagén fiatalításának három fázisát az új kollagén növekedésének előidézéséhez. Ennek jobb magyarázata érdekében az első szakasz a növekedési faktorok felszabadulásával kezdődik a testben, és ez tovább fokozza az új epidermális növekedést, a fibroblaszt és a bőr mátrixtermelését. A test természetes szövetének proliferációja továbbra is felszabadítja a növekedési faktorokat a fibroblasztokból és a fehérjéből, aminek eredményeként létrejön a második fázis, ahol a III, IV és V kollagén, elasztin történik.

 A Dermapen kezelés során a kollagén indukciójának harmadik és utolsó fázisa a „szövet átalakítás” folyamatát eredményezi, amelynek során a bőr érrendszeri mátrixa érlelődik, a bőr meghúzódik, megemelkedik és feszítő, valamint új kollagén látható. Kezelésnek a középpontjában a test azon képessége van, hogy átalakítsa, megújítsa és gyógyítsa magát, a folyamat nem jár hővel vagy más hőenergia vagy vegyi anyagok, fény, lézerek vagy más felesleges trauma okozásával, a bőr gyorsan gyógyul, szinte nélkül állásidő.

A  kezelés  steril  környezetben  történik.A  hatóanyagot  fecskendőből  permetezik  a  kezelt  területre.

Most egy kattintás a tartós fiatalodás!

 

EzDeJó! S most 2.395 Ft előleggel a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma: 

1 főnek Indukciós kollagénes hatóanyagos arcfiatalítás

 

Egy alkalom kezelés: 60 perc.

 

Vendég vélemény:

 

 • "Én nagyon ismerem az Évit, remek munkáit és odafigyelő emberi oldalát. Mindenkinek tud segíteni aki kezeléseit és segítségét kéri.Remek emberi méltósága szinte minden embert megfog! Bizalommal fordulj hozzá és meglátod az eredményét "
 •  
 • "Éva kedvessége , szakértelme egyedülálló. Köszönöm, hogy nálad szépülhetek"

 

 

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Zuglói Szépségklinika

facebook

+36 30 608 8228

1144 Budapest,

Csertő park 2.

Ingyenes parkolás az üzlet előtt.

Örs vezér tértől 5 perc gyalog a Sparnál, vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-01-17

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.