Ultrahangos FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁS és fehérítő hatású POLÍROZÁS + PANORÁMA RÖNTGEN 7.000 Ft-ért, most csak 2.100 Ft előleggel, az Árkádban!

59%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
17 000 Ft
7 000 Ft
2 100 Ft
4 900 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Fájdalommentes fogkő-leszedés
  • Panorámaröntgen készítés
  • Csillogó egészséges fogsor
  • Szakorvosi tanácsadás
  • Professzionális rendelő
  • Egészségpénztár-fizetési lehetőség
  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás mindkét fogíven, polírozás mindkét fogíven, panoráma röntgen, (melyet megkapsz), szájhigiéniai tanácsadás, fogorvosi szakvizsgálat, státuszfelvétel, kezelési terv készítése (ha szükséges)
  • Kuponoddal telefonon előzetesen be kell jelentkezned
  • A helyszínen többféle egészségpénztár kártyával is fizethetsz, ill. számlát állítanak ki a kezelésről, melyet el tudsz számolni az egészségpénztáradnál.
  • A kupon 2020. március 5-ig érvényes.

Mit kell tudnod a fogkőről?

A fogkő és a baktériumok irritálják az ínyt, ami gyulladás kialakulásához vezet, az esztétikán túl ezért nagyon fontos a fogkő-eltávolítás!

 

Sajnos nagyon könnyen továbbgyűrűzhet a probléma, ezért jó, hogy minél hamarabb tegyél ellene valamit.

 

Ezért hoztuk el ezt a komplex fogászati ajánlatunkat: a fogkő-eltávolítás és polírozás előtt még egy panorámaröntgent is készítenek, melyet megkapsz, - így az esetleges további kezelésekhez már nem lesz szükség az elkészítésére.

 

 

Az ultrahangos fogkő-eltávolítás során az ultrahang rezgése pattintja le a fogkövet a fog felszínéről oly módon, hogy a fog nem sérül.

A fogkő-eltávolítás után polírozás következik, így lesznek a fogak teljesen megtisztítva, valamint a fogkő-eltávolítás eredményessége így lesz hosszan tartó.

 

Ne aggódj, nem fáj!

Teljesen biztonságos, bevett eljárás, az Árkád Dentál tapasztalt orvosaitól.

 

Árkád Dental rendelő 1-es

 

Komfortosan berendezett rendelőben várnak téged az Örs vezér térnél, hogy a rutin eljárás alatt végig a legnagyobb kényelemben és biztonságban legyél. :-)

 

 

 

Az egészséged megőrzése érdekében szakorvosi vizsgálatot is végeznek, mely alapján elkészítenek egy kezelési tervet is, - de bízzunk benne, hogy fogaid olyan egészségesek, hogy további kezelést már nem igényelnek.

 

Minden esetre ellátnak szájhigiénés tanácsokkal is annak érdekében, hogy a mindennapokban is maximálisan tudd védeni a fogaidat.

 

Pár perc és máris visszamosolyoghatsz a világra! :-)

 

EzDeJó! S most 2.100 Ft előleggel a tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

Ultrahangos fogkő-eltávolítás mindkét fogíven, polírozás mindkét fogíven, panoráma röntgen, (melyet megkapsz), szájhigiéniai tanácsadás, fogorvosi szakvizsgálat, státuszfelvétel, kezelési terv készítése (ha szükséges)

A helyszínen többféle egészségpénztár kártyát is elfogadnak, de ha valamelyikkel nem tudsz helyben fizetni, számlát akkor is kiállítanak, melyet el tudsz számolni egészségpénztáradnál.

Emlékeztess a lejárat előtt!


Árkád Dental Fogászati Rendelő

www.arkad-dental.hu


+36 20 851 2171
1106 Budapest,
Örs vezér tere 25/C II. em.

Árkád Dental váró


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2021-01-17

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.