Műtét nélküli plasztika kézfejen Plazma Pennel, garanciával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonjaiban 40.000 Ft helyett csak 8.500 Ft-ért!

79%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
40 000 Ft
8 500 Ft
79%
31 500 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Plasztikai hatású kezelés
 • Műtét nélkül
 • Kézfej területén
 • Garancia!
 • Jelentős változás egy alkalom alatt is
 • Nőknek, férfiaknak is
 • Profi szalonban, profi szakemberekkel
 • 1 főnek Műtét nélküli plasztika kézfej területén garanciával
 • Kuponoddal kell bejelentkezned a telefonon szolgáltatónál, nyomtasd ki és vidd magaddal.
 • A kupon 2020.02.19-ig érvényes.

Mutasd a kezed, megmondom, hány éves vagy!

 

Ismerős a mondás? Ugye. Ezt viszont nem minden helyzetben és életkorban szeretnénk hallani. A bőr öregedésének jelei az életkortól, a bőr típusától, és az elszenvedett külső környezeti ártalmak mértékétől függően mutatkoznak meg. Ez pedig nem más, mint a ránc.

 

A kézfej fiatalításának eredményességét demostrálja a Plazma Pen, melyet Amerikában már napi szinten használnak, Magyarországra viszont csak pár hónapja tört be!

 

 

 

 

A Plazma Pen egy Hollywoodban elterjedt, új professzionális eljárás a kozmetikai kezelésekben, amivel akár kihagyhatjuk a plasztikai műtéteket. Ezzel az egyedülálló technológiával azonnal akár egyetlen kezelés után látványosan feszes lesz a kézfejen a bőr!

 

A plazma az egy ionizált gáz, ami ionokból és elektronokból áll. Az elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a bőr felszínt. A kisülésekkel, amit a kezelés alatt a bőr felületén ejtenek valójában a fibroblastokat stimulálják, serkentik a kollagén és elasztin termelését, a kötőszöveti és a bőrsejtek szaporodnak, látványosan feszül a bőr és rugalmasabb lesz. A teljes gyógyulás után a bőr feszesebb lesz, a megereszkedett részek akár az első kezelés után kifeszülnek, azaz 1 alkalom után is jelentős változás látható!

 

Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.

 

 

Ápolt, puha bőrű, makulátlan kézfejet lát, arányosan keskenyedő ujjakat, párnás, sima tenyeret? Ha nem, akkor irány a Luxury Body Care & Nails Szépségszalon, ha pedig ezt látod, akkor biztosan jártál már ott!

 

EzDeJó! S most 8.500 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

Műtét nélküli plasztika kézfej területén garanciával, 2017 őszének hollywoodi újdonsága

 

A kezelés menete:

Letisztított, lefertőtlenített bőrfelületet egy fájdalomcsillapító krémmel bekenjük. A megfelelő hatóidő (20 p) után kontakt gélt viszünk fel a bőrfelületre.

Megtörténik a kezelés, a kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, a végén egy fertőtlenítés és egy gyulladáscsökkentő és 50 faktoros fényvédő krém kerül a bőrre.

 

A pörkök kb. 5-7 nap múlva heg nélkül leválnak, a kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata ellenjavalt, fényvédelem szükséges!

 

Kezelés után:

A kezelés után bőrpír, duzzanat, kipirulás és fájdalom jelentkezhet a kezelt területen. Ez személyenként változó lehet. Ezek csak átmeneti enyhe fájdalmak, ami rövid időn belül elmúlik. A száraz sebgyógyulás előnyös. A seb 5-8 nap után leesik. Kérjük, ne kaparja, mert különben elfertőzhet és hegesedéshez is vezethet.

 

Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás,

Aktív gyulladás a kezelni kívánt területen,

Bőrelváltozások,

Epilepszia és autoimmun betegségek,

Keloidra hegesedésre való hajlam,

Diabetes rossz sebgyógyulás,

Véralvadásgátlók vagy vérhígító szedése,

Lidokain érzékenység

 

Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.

 

 

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


Luxury Body Care & Nails Szépségszalon

 

weboldal

 

 • LUXURY BEAUTY: 1144. Kerepesi út 32. (a Stadionoknál, bejárat az Utász utca felől). *  tel.: 06 70 600 60 79
 • LUXURY CLINIC: 1147. Pillangó utca 12. * tel.: 06 70 600 60 79
 • LUXURY VIP RESIDENCE:1027. Bp,Vitéz utca 9. * tel.: 06-70-419-21-44
 • LUXURY alakformáló szalon : 1147. Telepes utca 10 tel: 06-70-770-78-44

 


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-08-03

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.