Hormon rendszer - Endokrin rendszer állapotának teljes felmérése kiértékeléssel + 3 alkalom Bioquant lézerterápiával 11.000 Ft helyett most csak 3.990 Ft.

64%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
11 000 Ft
3 990 Ft
64%
7 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Óriási fegyver a problémák megelőzésében!

  • A vizsgálatot Magnetspace kvantumrezonanciás mágneses
    testelemző géppel természetgyógyász doktor végzi!

  • Probléma esetén azonnali segítséget is kapsz!

  • 1 alkalom teljes endokrin rendszer egyensúlyi állapotának felmérése

  • Szükség esetén 3 alkalom BioQuant® lézerterápia

  • A kuponod érvényes: 2020.02.12-ig

  • A vizsgálatra telefonon tudsz bejelentkezni

Bizonyára számodra is ismerős a mondás, hogy „porszem került a gépezetbe”. Ez ugyebár azt hivatott kifejezni, hogy a sok összetevős, komplex, minden mindennel kapcsolatban lévő rendszerekben is elég egyetlen porszem ahhoz, hogy a működésében hiba következzen be.

 

Ez viszont nem csak a masinákra érvényes, hanem az emberi testre is. Sőt, ha valahol, talán itt a legfontosabb az, hogy a bonyolult kölcsönhatások miatt minden egység kifogástalanul működjön a szervezetben. Enélkül ugyanis nincs egészség, és ha a veszélyt el szeretnénk kerülni, a legfontosabb, hogy még időben felismerésre kerüljenek az esetleges problémák.

 

A KingRay Egészség és Oktatóközpontban most a teljes endokrin rendszered kerül célkeresztbe. Ha így hirtelen nem tudnád megmondani, miről van szó, elmondjuk: ez a részed felel a sejtjeid összehangolt működéséért, valamint koordinálja a hormonok által végzett információáramlást a testedben, amely a szerveid kiegyensúlyozott, harmonikus működését garantálja.

 

 

Az endokrin rendszered vizsgálatára a Magnetspace kvantumrezonanciás mágneses testelemző készülék segítségével kerül sor. A természetgyógyász doktor által végzett felmérés nem egyenértékű a hagyományos vizsgálatokkal, itt ugyanis az összefüggések alapján ok és okozati kapcsolatokat kerestek, majd az 1 órás konzultáció során a probléma gyökerét tárjátok fel.

 

Ha a vizsgálat eredménye szükségessé teszi, abban az esetben 3 alkalmas BioQuant lézerterápián vehetsz részt, amivel a kibillent egyensúlyi állapotot állíthatod helyre. Ezért nem kell külön fizetned, a kuponod ára tartalmazza. Az első alkalom akár a vizsgálat után azonnal igénybe vehető, a második alkalomra pedig előre megbeszélt időpontban érkezhetsz.

 

Az endokrin rendszer többek között a hipotalamusz, az agyalapi mirigy, a mellékvese, a pajzsmirigy és a petefészek, illetve herék megfelelő működését biztosítja. Ne engedd, hogy bármilyen elváltozás felüsse a fejét, inkább vedd elejét a bajoknak egy komplex, modern és fájdalommentes vizsgálat által!

 

EzDeJó, most 3.990 Ft-ért a Tiéd lehet!

 

A kupon tartalma:

 

1 alkalom teljes endokrin rendszer egyensúlyi állapotának felmérése + Szükség esetén 3 alkalom BioQuant® lézerterápia

 

 

 

Emlékeztess a lejárat előtt!


KingRay Egészség és Oktató Központ

 

weboldal

 

Telefonos bejelntkezés szükséges, hétköznap 10.00-18.00 óra között:

+36 70 342 77 55

 

 

1081 Budapest,

Szilágyi utca 1. fsz 2.

(kapucsengő: KingRay)


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2020-05-29

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.