Látványos ránctalanító és feszesítő 5 fázisú SOS HYALUROLIFTING ARCKEZELÉS 18.000 Ft helyett csak 3.990 Ft-ért, az új Brillantisz szalonban!

78%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
18 000 Ft
3 990 Ft
78%
14 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Három technológia egy tökéletes rendszerben!

  • Nem csupán látványos, hanem tartós is a hatás!

  • Megfiatalodik, kisimul, élettel telibbé válik a bőr!

  • 1 alkalmas S.O.S. Hyalurolifting ránctalanító arckezelés

  • A kuponod érvényes: 2018. szeptember 3-ig

  • A kezelésre telefonon tudsz bejelentkezni.

  • Több kupont is vehetsz.

Az ember azt gondolná, jó dolog, hogy olyan nagy a választék a drogériákban és a boltokban a különféle kozmetikai termékek között, mert így biztosan mindenki megtalálhatja a magának valót. Pedig ez a feladat nehezebb, mint gondolnád – sőt, sokszor lehetetlen.

El lehet persze kísérletezgetni az idők végezetéig, de ettől: a.) még nem oldódik meg a problémád, azaz nem leszel szebb; b.) súlyos ezrekkel, de akár tízezrekkel válsz szegényebbé alkalmanként c.) rossz esetben valami allergiás reakció is kialakulhat a bennük lévő szintetikus anyagoktól.

Vaaaaaaagy: valami igazán hatékony alternatíva felé fordulsz. A Brillantisz Szalonban ugyanis elérhető a Hyalurolifting kezelés, méghozzá egy komplett arckezelő, bőrkisimító, feszesítő, ránceltávolító és bőrregeneráló eljárás, ami forradalmasította a kozmetikai beavatkozásokat.


A három kezelési fázist ötvöző rendszer az egyik leghatékonyabb természetes és fájdalommentes öregedésgátló-fiatalító módszer, ami csak létezik manapság.

Az első fázisban egy gépi tisztítást végeznek, mely a bőrsejteket belülről tisztítja, és megszabadítja azokat a káros szennyeződésektől. A sejtek anyagcseréjét és a nyirokkeringését felpörgeti, a bőrödet pedig megszabadítja az elhalt sejtektől.

A második és harmadik fázisban egy kezelő készülék segítségével a bőröd mélyebb rétegeibe juttatják a biomolekuláris, nagy tisztaságú hyaluronsavat. A hyaluronnak hála a kötőszövetek viszaszerik az eredeti feszességüket, az arcod pedig visszakapja kontúrját. Ezt a folyamatot segíti a mikrovibráció is, melynek hatására a hyaluron sejtről sejtre jut el a bőr minden területére, visszadva annak hidratáltságát és fiatalságát. A hatóanyagokat ezután iontoforézissel, vagyis elektromosság segítségével és infravörös fénnyel juttatják el a bőr mély rétegeibe, ahová a krémek már nem képesek lehatolni. Így válik a bőröd puhábbá, feszesebbé, ránctalanabbá és rugalmasabbá.

Már ez az egyetlen alkalom is elég arra, hogy olyan látványos változáson menj keresztül, ami messze felülmúlja a várakozásaid!

De nyugodtan hihetsz a szemednek – tényleg évekkel tűnsz majd fiatalabbnak! ;)

EzDeJó! Ráadásul most 3.990 Ft-ért a tiéd lehet!


A kupon tartalma:

1 alkalmas S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (kb. 25 perc)


A kezelés pontos menete:

  1. Tisztítás és méregtelenítés iontoforézissel, mikrovibrációval és infravörös fénnyel
  2. Feltöltés nagy tisztaságú hyaluron koncentrátummal, iontoforézissel
  3. Lifting infravörös fénnyel és iontoforézissel


Emlékeztess a lejárat előtt!


Brillantisz Szalon


weboldal+36 (20) 435 55 74


1052 Budapest, Városház utca 8.Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2018-12-14

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.