Műtét nélküli plasztika szájkörnyék – ajakvonal területen Plazma Pennel, garanciával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonjaiban 25.000 Ft helyett csak 8.900 Ft-ért

64%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
25 000 Ft
8 900 Ft
64%
16 100 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Plasztikai hatású kezelés
  • Műtét nélkül
  • Szájkörnyék-Ajakvonal területén
  • Garancia!
  • Jelentős változás egy alkalom alatt is
  • Nőknek, férfiaknak is
  • Profi szalonban, profi szakemberekkel
  • 1 főnek Műtét nélküli plasztika szájkörnyék-ajakvonal területén garanciával
  • Kuponoddal kell bejelentkezned a telefonon szolgáltatónál, nyomtasd ki és vidd magaddal.
  • A kupon 2018.08.30-ig érvényes.

Iktasd ki a száj körüli nevetőráncokat!


Ha már nemcsak nevetés közben látszanak a szád mellett a ráncok, látogass el a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonba, ahol egy különleges Plazma Pen kezelésen szabadítanak meg a szájkörnyéki ráncaidtól!


Egy alkalom: tartós hatás!


A száj melletti ráncok a száj sarkán, a száj külső szögletének – az alsó és felső ajak találkozásának – környékén hamar megjelennek, ezek az öregedés első jelei, mivel az idő múlásával ez a terület fokozatosan megereszkedik, megjelennek a ráncok, melyek mérgessé, szomorúvá tehetik megjelenésünket. Viszont szike nélkül is van megoldás: az Amerikában is elismert és alkalmazott Plazma Pen kezelés, ami egy alkalom után garantált!


Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.Feszes bőr, eltűnő ráncok!


A Plazma Pen egy Hollywoodban elterjedt, új professzionális eljárás a kozmetikai kezelésekben, amivel akár kihagyhatjuk a plasztikai műtéteket. Ezzel az egyedülálló technológiával azonnal akár egyetlen kezelés után látványosan feszes lesz a bőr!


A plazma az egy ionizált gáz, ami ionokból és elektronokból áll. Az elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a bőrfelszínt. A kisülésekkel, amit a kezelés alatt a bőr felületén ejtenek valójában a fibroblastokat stimulálják, serkentik a kollagén és elasztin termelését, a kötőszöveti és a bőrsejtek szaporodnak, látványosan feszül a bőr és rugalmasabb lesz.


A teljes gyógyulás után a bőr feszesebb lesz, a megereszkedett részek akár az első kezelés után kifeszülnek, azaz 1 alkalom után is jelentős változás látható! Meggyőztünk?


EzDeJó! S most 8.900 Ft-ért a Tiéd lehet!


A kupon tartalma:

Műtét nélküli plasztika szájkörnyék-ajakvonal területén garanciával, 2017 őszének hollywoodi újdonsága


A kezelés menete:

Letisztított, lefertőtlenített bőrfelületet egy fájdalomcsillapító krémmel bekenjük. A megfelelő hatóidő (20 p) után kontakt gélt viszünk fel a bőrfelületre.

Megtörténik a kezelés, a kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, a végén egy fertőtlenítés és egy gyulladáscsökkentő és 50 faktoros fényvédő krém kerül a bőrre.


A pörkök kb. 5-7 nap múlva heg nélkül leválnak, a kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata ellenjavalt, fényvédelem szükséges!


Kezelés után:

A kezelés után bőrpír, duzzanat, kipirulás és fájdalom jelentkezhet a kezelt területen. Ez személyenként változó lehet. Ezek csak átmeneti enyhe fájdalmak, ami rövid időn belül elmúlik. A száraz sebgyógyulás előnyös. A seb 5-8 nap után leesik. Kérjük, ne kaparja, mert különben elfertőzhet és hegesedéshez is vezethet.


Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás,

Aktív gyulladás a kezelni kívánt területen,

Bőrelváltozások,

Epilepszia és autoimmun betegségek,

Keloidra hegesedésre való hajlam,

Diabetes rossz sebgyógyulás,

Véralvadásgátlók vagy vérhígító szedése,

Lidokain érzékenység


Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.

Emlékeztess a lejárat előtt!


Luxury Body Care & Nails Szépségszalon


weboldal

1076 Budapest,

Thököly út 13.

06-70-655-53-07


1147 Budapest,

Telepes utca 10.

06-70-770-78-441024 Budapest,

Szilágyi Erzsébet fasor 5.

06-70-608-22-22Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2019-03-26

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.