Na végre! 3 ALKALOM RÁNCTALANÍTÓ, FIATALÍTÓ kombinált ARCKEZELÉS: THERMAGE II., MEDILITE III. orvosi lézer, Oxigénterápia hyaluronsavval csak 11.990 Ft-ért!

82%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
66 000 Ft
11 990 Ft
82%
54 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Látványos fiatalodás

  • Kisimult ráncok

  • Felfrissült arcbőr

  • Csúcstechnológiás módszerek

  • Fájdalommentes kezelés

  • További szolgáltatói kedvezmények

  • 3 alkalom ránctalanító, feltöltő arckezelés 3 csúcstechnológiás kezeléssel.

  • A kezelésre telefonon tudsz bejelentkezni

  • Több kupont is vehetsz!

  • A kupon 2018. május 1-ig érvényes (eddig kell az első alkalomra bejelentkezned a szolgáltatónál)


Természetes igényünk, hogy szeretnénk szebbek, kívánatosabbak és fiatalosabbak lenni. Csak keveseknek adódott meg az a kiváltság, hogy fiatalabbnak néznek ki a koruknál, bőrük 35 év felett is makulátlanul egységes és ráncaik sincsenek. Ha ezen kevesek közé tartozol, akkor mai ajánlatunk nem neked szól. Ha viszont a tükörbe nézve úgy érzed, hogy lenne mit tenni fiatalságod megőrzése vagy visszanyerése terén, akkor jó helyen jársz.

Most ugyanis sikerült egy olyan újdonságot elhoznunk neked, amivel az arcbőr öregedéséért felelős toxinjai és méreganyagai eltűnnek, feszül a kötőszövetet, a ráncok eltűnnek, így percek alatt tudsz látható fiatalodást elérni!


A Ferenciek terén található, évek óta kiválóan működő és remekül felszerelt Brillantisz szalon által összeállított S.O.S. fiatalodást nyújtó  kezeléscsomag 3 alkalmat tartalmaz.


Az első alkalom már egyből látványos eredményeket fog produkálni: hiszen az egyik legújabb, Medilite III orvosi lézeres ránctalanító gép igazi mennyországot jelent majd az arcodnak!Hogyan hat a Medilite III. orvosi lézer?


A kezelés során a kollagén termelődés ismét beindul a sejtek mélyén, és látványos bőrmegújuláshoz vezet. A 21. században a szépségipar számos új technológiát kipróbálva veszi fel a versenyt az öregedés ellen. A non invazív eljárások közül a lézerkezelés az arcfiatalítás leghatékonyabb módszerévé vált. Sajnos már a harmincas éveinkben csökken a bőr elasztin és kollagén termelődése, valamint a vízmegkötő képessége, emiatt megjelennek az első ráncok. Főleg a szem és a száj körül. Ezek kisimítására rendkívül hatékony módszer a lézeres bőrfiatalítás. A lézerfény a kollagén összehúzódását, így a bőr feszesebbé válását idézi elő. A kezelés fájdalommentes és biztonságos. Azoknak ajánlott, akik műtét nélkül szeretnének szemmel látható változást elérni arcbőrük, nyakuk, dekoltázsuk jellegében, megjelenésében.

A kezelés végén az oxigénterápia tölti fel végleg energiával arcodat.Miért jó az oxigén terápia?


Az oxigénterápiával úgy érezhetjük magunkat, mintha egy vízesés mellett ejtőznénk, szívunk néhány mély levegőt az orvosi tisztaságú oxigénből, mely a sejtek mélyére hatolva az egész szervezetre jótékony és regeneráló hatással bír. A kezelés lényege az ionfürdő, mely az egész testünkre, közérzetünkre, egészségünkre jó hatással van. Az ionok úgy hatolnak át a bőrön, mint az elektromos áram. Ennek hatására a méreganyagok semlegesítődnek. Az eredmény: feszesebb bőr, jó közérzet. (Az oxigénterápiáról bővebben lent olvashatsz.)A második és a harmadik alkalommal arctisztítást és arcpeelinget végeznek, hogy bőröd megszabaduljon a nemkívánatos szennyeződésektől és felkészüljön a szabadalmaztatott Thermage arckezelésre, ami korábban csak méregdrága plasztikai sebészeteken volt elérhető!


Ráncok? Szarkalábak? Barázdák? Redők? Add át őket a múltnak!

Ez a ránceltávolító-bőrfeszesítő módszer a teljesen fájdalommentes kezeléssel megújítja a bőrödet, a ráncok kisimulnak és már a második alkalommal érezhető, látványos változást lehet vele elérni.Miért különlegesen hatásos a Thermage II kezelés?


A kapacitív rádiófrekvenciás technológiát alkalmazó gép gyorsan, biztonságosan és fájdalommentesen számol le velük az arcodon. Olyan hatékonyságra képes, amit korábban legfeljebb csak plasztikai műtétekkel lehetett elérni. A bőr kollagénállományának megfeszítésével azonnal látványos eredmény érhető el, a kollagéntermelés beindításával pedig hosszú ideig élvezheted a megfiatalodott, kisimult, rugalmassá vált bőröd látványát és tapintását.
A 3 alkalom valóban elegendő, hatásos és hihetetlen tartós fiatalodást lehet vele elérni!

EzDeJó! S most csak 11.990 Ft-ért a tiéd lehet!

A kupon tartalma:

3 alkalom ránctalanító, feltöltő arckezelés 3 csúcstechnológiás kezeléssel.

1. alkalom (50 perc):

arctisztítás, arcpeeling, Medilite III. orvosi lézeres ránctalanító kezelés arc területén

2. alkalom (30 perc):

arctisztítás, arcpeeling, Thermage arckezelés

3. alkalom (30 perc):

arctisztítás, arcpeeling, Thermage arckezelés, Oxigénterápiás arc-, nyak és dekoltázs-kezelés


A kupon megvásárlói kedvezményt kapnak a további kezelések árából is, ha esetleg szükség van rá.

További tudnivalók az oxigénterápiáról:


Az élő szervezet soha semmit nem használ fel 100%-ban, így az oxigénnek is csak a 25%-át. A maradék 75% a kilégzés során távozik a tüdőből. Az oxigénnek fontos a töltése, a semleges oxigént a sejtek nem tudják hasznosítani, ahhoz ionizált állapotban kell lennie. Negatív töltésű oxigénionnal gyakran találkozunk a természetben a vízeséseknél, óceán és tengerpartokon – frissnek és tisztának tűnik a levegő. Ami valóban úgy is van, mert ilyenkor a levegőben nagy mennyiségben vannak jelen a negatív ionok. A tiszta levegő negatív ionkoncentrációja kb. 2000 ion/cm3. Vízesések közelében ez a szám 100.000 ion/cm3. Zárt helységben azonban igen alacsony, 100 ion/cm3. A negatív ionok semlegesíteni tudják a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, az allergiát kiváltó polleneket.“Az Oxigénbúrában éveket fiatalodhat – A Dermo Top Head űrbeli élménye

Az űrhajósok sisakjára emlékeztető búra működésének lényege, hogy a benne áramló tiszta ionizált oxigén hatására fokozódik a sejtosztódás, úgy, mint fiatal korban és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki anti-aging és savbázis normalizáló hatását. Mindenkinek ajánljuk, akinek egyaránt fontos egészsége és szépsége.”


(Forrás: Prof. dr. Vincze János biofizikus, egyetemi tanár I. Hazai Oxigén Konferencia, 2011. márc. 31-i előadása és Dr. Balogh Zoltán kandidátus, címzetes egyetemi docens Oxigénion terápiáról készült szakvéleménye alapján)

Emlékeztess a lejárat előtt!


Brillantisz Szalon


weboldal+36 (20) 435 55 74


1052 Városház utca 8.


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2018-12-14

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.