Műtét nélküli plasztika nyakon Plazma Pennel, garanciával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonjaiban 35.000 Ft helyett csak 11.900 Ft-ért!

66%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
35 000 Ft
11 900 Ft
66%
23 100 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Plasztikai hatású kezelés
  • Műtét nélkül
  • Nyak területén
  • Garancia!
  • Jelentős változás egy alkalom alatt is
  • Nőknek, férfiaknak is
  • Profi szalonban, profi szakemberekkel
  • 1 főnek 1 fő Műtét nélküli plasztika nyak területén garanciával
  • Kuponoddal kell bejelentkezned a telefonon szolgáltatónál, nyomtasd ki és vidd magaddal.
  • A kupon 2019.01.19-ig érvényes.

Létezik egy mondás, miszerint ha tudni szeretnéd egy nő életkorát, nézd meg a nyakát.


Ez miként lehetséges, egyáltalán lehetséges? Sajnos igen, és a válasz egyszerű. A nyakat gyakran elhanyagoljuk, nem adjuk meg számára azt a kényeztetést, amit más testrészünk megkap. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos ráncoktól, és megakadályozzuk azok ismételt megjelenését, megfelelő bőrápolásra van szükség, mind az arcnak, mind pedig a nyaknak. Nem kenceficék, nem torna, nem masszázs és nem plasztika: hanem a Plazma Pen!
A leghatékonyabb eljárás, ami feszesít, ránctalanít és éveket fiatalít a megjelenéseden!


A Plazma Pen egy Hollywoodban elterjedt, új professzionális eljárás a kozmetikai kezelésekben, amivel akár kihagyhatjuk a plasztikai műtéteket. Ezzel az egyedülálló technológiával azonnal akár egyetlen kezelés után látványosan feszes lesz a nyaki bőr!


A plazma az egy ionizált gáz, ami ionokból és elektronokból áll. Az elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a bőr felszínt. A kisülésekkel, amit a kezelés alatt a bőr felületén ejtenek valójában a fibroblastokat stimulálják, serkentik a kollagén és elasztin termelését, a kötőszöveti és a bőrsejtek szaporodnak, látványosan feszül a bőr és rugalmasabb lesz. A teljes gyógyulás után a bőr feszesebb lesz, a megereszkedett részek akár az első kezelés után kifeszülnek, azaz 1 alkalom után is jelentős változás látható!


Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.A Luxury Body Care & Nails Szépségszalon szinte a nyakát adná rá, ugyanis garanciát vállal: ezek után, ha nem teszed oda Te is a nyakad, akkor csak a sálkészítőkben bízhatsz!


EzDeJó! S most 11.900 Ft és a Tiéd lehet!A kupon tartalma:

Műtét nélküli plasztika nyak területén garanciával, 2017 őszének hollywoodi újdonsága


A kezelés menete:

Letisztított, lefertőtlenített bőrfelületet egy fájdalomcsillapító krémmel bekenjük. A megfelelő hatóidő (20 p) után kontakt gélt viszünk fel a bőrfelületre.

Megtörténik a kezelés, a kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, a végén egy fertőtlenítés és egy gyulladáscsökkentő és 50 faktoros fényvédő krém kerül a bőrre.


A pörkök kb. 5-7 nap múlva heg nélkül leválnak, a kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata ellenjavalt, fényvédelem szükséges!


Kezelés után:

A kezelés után bőrpír, duzzanat, kipirulás és fájdalom jelentkezhet a kezelt területen. Ez személyenként változó lehet. Ezek csak átmeneti enyhe fájdalmak, ami rövid időn belül elmúlik. A száraz sebgyógyulás előnyös. A seb 5-8 nap után leesik. Kérjük, ne kaparja, mert különben elfertőzhet és hegesedéshez is vezethet.


Ellenjavallatok:

Terhesség, szoptatás,

Aktív gyulladás a kezelni kívánt területen,

Bőrelváltozások,

Epilepszia és autoimmun betegségek,

Keloidra hegesedésre való hajlam,

Diabetes rossz sebgyógyulás,

Véralvadásgátlók vagy vérhígító szedése,

Lidokain érzékenység


Amennyiben 1 hónap elteltével nincs szemmel látható eredmény a kezelt területen, megismételjük díjmentesen a kezelést! A garancia feltétele minden esetben a 2 db előtte-utána fénykép készítése.

Emlékeztess a lejárat előtt!


Luxury Body Care & Nails Szépségszalon


weboldal

1076 Budapest,

Thököly út 13.

06-70-655-53-07


1147 Budapest,

Telepes utca 10.

06-70-770-78-441024 Budapest,

Szilágyi Erzsébet fasor 5.

06-70-608-22-22Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2019-04-24

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.