Arcplasztika műtéti metszések nélkül elismert plasztikai sebésztől, több helyen az országban 220.000 Ft helyett csak 141.000 Ft, most csak 21.000 Ft előleggel!

36%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Most fizetendő
Helyszínen fizetendő
NAP
ÓRA
PERC
220 000 Ft
141 000 Ft
21 000 Ft
120 000 Ft
Lejárt az ajánlat!
 • Az arc redői és egyenetlenségei kisimulnak!

 • A ráncok feltöltése természetes úton történik!

 • Fiatalosabbá és előnyösebbé válik a külsőd!

 • Profi szintű beavatkozás neves szakorvostól!

 • Három helyszínen is végezhető az országban!

 • 1 alkalom arcfeltöltés saját zsírral

 • A műtét kb. 1,5-2 óra, utána kötelező klinikai
  tartózkodás 2 órára, megfigyelés céljából

 • A kupon érvényes:2019.01.15-ig

 • A műtétre telefonon tudsz bejelentkezni

Az évek múlásával az arc szövetei átalakulnak és megfogyatkoznak. A megfogyatkozott térfogatot a bőr nem tudja már követni összehúzódással, így a keletkezett bőrfelesleg a gravitáció hatására lógni kezd.


A szövetek, elsősorban a zsírszövet megfogyatkozása a pofatájon és a szájkörüli területen jelent esztétikai problémákat. A zsírfeltöltés, ill áthelyezés műtéti technika bevezetésig, töltőanyagokkal töltés / ránc feltöltése, alak feltöltése/ és a bőrfelesleg eltávolítása, azaz a ráncfelvarrás állt rendelkezésre. Az utóbbi esetén a bőr feszesebb lesz, de az arc karaktere megváltozhat és nem a keresett fiatalkorihoz fog hasonlítani.A ránc felvarrásokkor műtéti hegek keletkeznek, természetesen ezek megfelelő műtéti technika és szövődménymentes gyógyulás esetén vékony, vonalszerű un. biológiai hegek.Az ideális módszer az arc megfiatalítására az a módszer, ami nem hagy hegeket, alacsony kockázatú és az a fiatalkori arc vonalainak visszatértét eredményezi, az a zsír áthelyezése.

A saját zsírral történő ráncfeltöltés módszere napjainkban egy igen nagy népszerűségnek örvendő plasztikai kezelés. Lényege, hogy az arc egyenetlenségeinek feltöltése teljesen természetes úton, saját zsírral megy végbe, vagyis a testeden lévő, feleslegesnek bizonyuló zsírokat fecskendezik be az arcodba. Ennek a fajta beavatkozásnak az a legfőbb előnye, hogy semmilyen idegen anyag nem kerül be a szervezetedbe. Adó területként a hasat, derekat vagy a fenék területét használják gyakran.A neves és elismert plasztikai sebész, Dr. Tóth András, a műtétet helyi érzéstelenítéssel végzi. A másfél-két órás művelet eredményeként az arc redői látványosan kisimulnak, eltűnnek a szem alatti karikák, és feltöltődnek a szem környéki apró ráncok. Emellett csökken az orrtól a szájzugig futó nevető redő mélysége, sőt, a bőrfelszíni egyenetlenségek is elsimulnak.


Használd ki a saját testedben rejlő lehetőségeket a megfiatalodásra!


EzDeJó! Ráadásul most csak 16.500 Ft előleggel a tiéd lehet!


A kupon tartalma:

1 alkalom arcfeltöltés saját zsírral, helyi érzéstelenítéssel.

 • A műtét kb. 1,5-2 óra, utána kötelező klinikai tartózkodás 2 órára, megfigyelés céljából.
 • A sebészeti kezelés előtt szükséges szervezet általános állapotárnak megítélése annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát optimális szintre lehessen csökkenteni.
 • Menete: a köldök, a has vagy a belsőcomb felszínéről tűszúrással leszívják a visszatöltendő zsírt (max.10ml), majd alapos tisztítás után visszatöltik az arc kiválasztott területeibe.
 • Kockázatok: a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve sebgyógyulási zavarok jelentkezhetnek, de ezek száma a tudomány fejlődésével csökken.
 • Az ajánlat tartalmazza a konzultációs díjat, a műtéti díjat és a helyi érzéstelenítés díját, konzultáció csak Budapesten és Salgótarjánban lehetséges.
 • A beavatkozás az ország 3 helyszínén végezhető el (Budapest, Salgótarján, Vác).


Emlékeztess a lejárat előtt!


R-Contur Plasztika
+36 30 650 74 62

+36 1 488 48 70


weboldal


1054 Budapest,

Vécsey u. 3.


3100 Salgótarján,

Füleki út 53-55.

(Borostyán Patika rendelője)


2600 Vác,

Szarvas közTudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2019-04-24

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.