Látványos ránctalanító és feszesítő 5 fázisú SOS HYALUROLIFTING ARCKEZELÉS 18.000 Ft helyett csak 3.990 Ft-ért, remek helyen, a Brillantisz szalonban!

78%
Eredeti ár
EzDeJó ár
Kedvezmény
Megtakarítás
NAP
ÓRA
PERC
18 000 Ft
3 990 Ft
78%
14 010 Ft
Lejárt az ajánlat!
  • Három technológia egy tökéletes rendszerben!

  • Nem csupán látványos, hanem tartós is a hatás!

  • Megfiatalodik, kisimul, élettel telibbé válik a bőr!

  • 1 alkalmas S.O.S. Hyalurolifting arckezelés

  • A kuponod érvényes: 2018. február 28-ig

  • A kezelésre telefonon tudsz bejelentkezni.

  • Ajándékba is adhatod! A kuponértesítő levélben találod az ajándékkupon készítéshez a linket, ahol megadhatod a nevet, hogy szeretnéd-e a kedvezményes árat feltüntetni vagy nem, és üzenetet is írhatsz!

Az ember azt gondolná, jó dolog, hogy olyan nagy a választék a drogériákban és a boltokban a különféle kozmetikai termékek között, mert így biztosan mindenki megtalálhatja a magának valót. Pedig ez a feladat nehezebb, mint gondolnád – sőt, sokszor lehetetlen.

El lehet persze kísérletezgetni az idők végezetéig, de ettől: a.) még nem oldódik meg a problémád, azaz nem leszel szebb; b.) súlyos ezrekkel, de akár tízezrekkel válsz szegényebbé alkalmanként c.) rossz esetben valami allergiás reakció is kialakulhat a bennük lévő szintetikus anyagoktól.

Vaaaaaaagy: valami igazán hatékony alternatíva felé fordulsz. A Brillantisz Szalonban ugyanis elérhető a Hyalurolifting kezelés, méghozzá egy komplett arckezelő, bőrkisimító, feszesítő, ránceltávolító és bőrregeneráló eljárás, ami forradalmasította a kozmetikai beavatkozásokat.


A három kezelési fázist ötvöző rendszer az egyik leghatékonyabb természetes és fájdalommentes öregedésgátló-fiatalító módszer, ami csak létezik manapság.

Az első fázisban egy gépi tisztítást végeznek, mely a bőrsejteket belülről tisztítja, és megszabadítja azokat a káros szennyeződésektől. A sejtek anyagcseréjét és a nyirokkeringését felpörgeti, a bőrödet pedig megszabadítja az elhalt sejtektől.

A második és harmadik fázisban egy kezelő készülék segítségével a bőröd mélyebb rétegeibe juttatják a biomolekuláris, nagy tisztaságú hyaluronsavat. A hyaluronnak hála a kötőszövetek viszaszerik az eredeti feszességüket, az arcod pedig visszakapja kontúrját. Ezt a folyamatot segíti a mikrovibráció is, melynek hatására a hyaluron sejtről sejtre jut el a bőr minden területére, visszadva annak hidratáltságát és fiatalságát. A hatóanyagokat ezután iontoforézissel, vagyis elektromosság segítségével és infravörös fénnyel juttatják el a bőr mély rétegeibe, ahová a krémek már nem képesek lehatolni. Így válik a bőröd puhábbá, feszesebbé, ránctalanabbá és rugalmasabbá.

Már ez az egyetlen alkalom is elég arra, hogy olyan látványos változáson menj keresztül, ami messze felülmúlja a várakozásaid!

De nyugodtan hihetsz a szemednek – tényleg évekkel tűnsz majd fiatalabbnak! ;)

EzDeJó! Ráadásul most 3.990 Ft-ért a tiéd lehet!


A kupon tartalma:

1 alkalmas S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (kb. 25 perc)


A kezelés pontos menete:

  1. Tisztítás és méregtelenítés iontoforézissel, mikrovibrációval és infravörös fénnyel
  2. Feltöltés nagy tisztaságú hyaluron koncentrátummal, iontoforézissel
  3. Lifting infravörös fénnyel és iontoforézissel

Ezt az ajánlatot pár kattintással akár ajándékba is adhatod.

Ha ajándékba szeretnéd valakinek adni, akkor kuponod megvásárlása és elkészülte után, a kuponértesítő levélben kattints az "ajándékkupon készítése" linkre a kuponkód alatt, és kövesd a lépéseket.

Az ajándékkupon készítése során:

- megadhatod a megajándékozott nevét,
- eldöntheted, hogy szeretnéd-e a kedvezményes árat feltüntetni az ajándékkuponon,
- és írhatsz üzenetet is a kuponra.Emlékeztess a lejárat előtt!


Brillantisz Szalon


weboldal+36 (20) 435 55 74


1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.
III. lépcsőház, 1. emelet


Tudnivalók

Üzenj nekünk! Rólunk
GY.I.K. Partner szeretnék lenni
Adatvédelem Á.Sz.F.
Impresszum Kapcsolat

Hívd meg barátaidat!

A kártyás fizetés szolgáltatója:

Utolsó módosítás dátuma: 2018-10-17

Rendszer és design: KuponOS

A képek illusztrációk. Az eredeti szolgáltatás vagy termék eltérhet a képen láthatótól.